cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Youtube/Adobe Problem

Community Veteran
Posts: 18,794
Thanks: 259
Registered: 12-08-2007

Youtube/Adobe Problem

If this is in the wrong forum could a Mod please move it for me?
When I use Youtube I get a box appear on the screen. Clicking 'allow' often doesn't get rid of it. When 'allow' does get rid of it it reappears later. I have followed the instructions from Adobe but the box reappears the next time I use Youtube.
It's a nuisance. How can I get rid of it permanently?
7 REPLIES
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,030
Fixes: 62
Registered: 15-06-2007

Re: Youtube/Adobe Problem

which browser are you using
Community Veteran
Posts: 18,794
Thanks: 259
Registered: 12-08-2007

Re: Youtube/Adobe Problem

Firefox 30.0
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,030
Fixes: 62
Registered: 15-06-2007

Re: Youtube/Adobe Problem

If you go to Tools then Options then Applications is anything listed there under Flash Player
Community Veteran
Posts: 18,794
Thanks: 259
Registered: 12-08-2007

Re: Youtube/Adobe Problem

No. The only Adobe items listed are for Acrobat.
rongtw
Seasoned Hero
Posts: 6,973
Thanks: 1,531
Fixes: 12
Registered: 01-12-2010

Re: Youtube/Adobe Problem

http://blog.chron.com/helpline/2013/04/what-is-s-ytimg-com-and-why-does-it-want-access-to-my-compute...
have a read here , it should be fine to allow
Asus ROG Hero Vii Z97 , Intel i5 4690k ,ROG Asus Strix 1070,
samsung 850evo 250gig , WD black 2 TB . Asus Phoebus sound ,
16 gig Avexir ram 2400 , water cooling Corsair H100i gtx ,
Corsair 750HXI Psu , Phanteks Enthoo pro case .
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,030
Fixes: 62
Registered: 15-06-2007

Re: Youtube/Adobe Problem

Community Veteran
Posts: 18,794
Thanks: 259
Registered: 12-08-2007

Re: Youtube/Adobe Problem

@Oldjim and @rongtw, thank you both for your advise. Followed instructions and it looks like my problem is solved.