cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Setting up hub two

Timalay
Grafter
Posts: 185
Thanks: 1
Registered: ‎02-05-2010

Setting up hub two

Basically I bought a Hub Two online, what details will need to input when setting it up for the first time?

24 REPLIES 24
jab1
Legend
Posts: 17,215
Thanks: 5,528
Fixes: 258
Registered: ‎24-02-2012

Re: Setting up hub two

Your username and account password.

John
Baldrick1
Moderator
Moderator
Posts: 11,752
Thanks: 5,225
Fixes: 420
Registered: ‎30-06-2016

Re: Setting up hub two

@Timalay 

What do you mean by Hub 2? A Plusnet Hub 2 (can you buy them on line?), A BT Home Hub 2, a BT Smarthub 2 or another ISP’s Hub 2?

Moderator and Customer
If this helped - select the Thumb
If it fixed it,  help others - select 'This Fixed My Problem'

Timalay
Grafter
Posts: 185
Thanks: 1
Registered: ‎02-05-2010

Re: Setting up hub two

Yes, I did mean Plusnet Hub Two, sorry.

bobpullen
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 16,898
Thanks: 5,004
Fixes: 316
Registered: ‎04-04-2007

Re: Setting up hub two

@Timalay - I'd stongly suggest dropping me a private message containing your account username and the hub's serial number so it can be correctly associated with your account.

Given how new this device is, there's every chance it's still linked with the seller's account. This won't cause any immediate problems if you manually overwrite the broadband username/password with your own, however it could well cause complications in future if you ever need to factory reset the device.

Bob Pullen
Plusnet Product Team
If I've been helpful then please give thanks ⤵

Timalay
Grafter
Posts: 185
Thanks: 1
Registered: ‎02-05-2010

Re: Setting up hub two

@bobpullen Thanks for that, being a broadband-only legacy user, I doubt PlusNet would let me sign up for a new contract.  I'll drop you a line when does arrive.  Thanks for not judging me for buying one online.  My Plusnet Hub One is starting to show its age.

MisterW
Superuser
Superuser
Posts: 15,024
Thanks: 5,672
Fixes: 404
Registered: ‎30-07-2007

Re: Setting up hub two

can you buy them on line?

Apparently, yes! There's a few on the well known auction site, although one is actually a Hub One!

Superusers are not staff, but they do have a direct line of communication into the business in order to raise issues, concerns and feedback from the community.

Timalay
Grafter
Posts: 185
Thanks: 1
Registered: ‎02-05-2010

Re: Setting up hub two

eBay, but then again there's nothing you can't buy there it seems.

Correlated
Grafter
Posts: 30
Thanks: 5
Registered: ‎26-07-2021

Re: Setting up hub two

This shouldn't be allowed surely?

Plusnet need to introduce return item or get charged at the end of contract imo.

Bogbody
Aspiring Pro
Posts: 181
Thanks: 47
Fixes: 4
Registered: ‎23-02-2020

Re: Setting up hub two

Yes, just looked - 3 come up straightaway.
Look like brandnew, shiny, unused Plusnet Hub 2 routers. 🙂
Timalay
Grafter
Posts: 185
Thanks: 1
Registered: ‎02-05-2010

Re: Setting up hub two

@bobpullen where would I find the hub's serial number?

jab1
Legend
Posts: 17,215
Thanks: 5,528
Fixes: 258
Registered: ‎24-02-2012

Re: Setting up hub two

@Timalay serial number is on the label - possibly starts NQnnnnnn?

John
jab1
Legend
Posts: 17,215
Thanks: 5,528
Fixes: 258
Registered: ‎24-02-2012

Re: Setting up hub two

Sorry, @Timalay Hub2 serials appear to be in the format: +nnnnnn+nnnnnnnnnnn , where 'n' is numerical.

John
Correlated
Grafter
Posts: 30
Thanks: 5
Registered: ‎26-07-2021

Re: Setting up hub two

Name and shame the seller bobpullen

bobpullen
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 16,898
Thanks: 5,004
Fixes: 316
Registered: ‎04-04-2007

Re: Setting up hub two

@Timalay - it's printed on a sticker underneath the removable plastic tab with the Wi-Fi password etc. on it.

Bob Pullen
Plusnet Product Team
If I've been helpful then please give thanks ⤵