cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Upgrading to fibre

Benjack
Dabbler
Posts: 13
Registered: ‎11-06-2021

Upgrading to fibre

Hi

 

My current broadband contract is coming to an end, and i was thinking of going fibre as it wasn't quite cutting it.

 

I looked at the renewal email i got, but i only get the option for broadband, so i was wondering how to change contract type.

 

Is there a particular method or is it simply just start a new fibre contract when my current one expires?

 

Thanks

5 REPLIES 5
bmc
Aspiring Hero
Posts: 2,358
Thanks: 651
Fixes: 28
Registered: ‎28-02-2017

Re: Upgrading to fibre

@Benjack 

First thing to so is to check what's available for your line.

https://www.broadbandchecker.btwholesale.com/#/ADSL

 

Brian

dvorak
Moderator
Moderator
Posts: 28,522
Thanks: 6,306
Fixes: 1,459
Registered: ‎11-01-2008

Re: Upgrading to fibre


Moderators Note


This topic has been moved from Fibre to My Order 

Customer / Moderator
If it helped click the thumb
If it fixed it click 'This fixed my problem'
adam945
Plusnet Alumni (retired)
Plusnet Alumni (retired)
Posts: 2,319
Fixes: 114
Registered: ‎01-12-2020

Re: Upgrading to fibre

Looks like you've got a pretty decent line @Benjack

I've just done a quick check and your line can achieve speeds of up to 80Mbps, and there does appear to be capacity at the local cabinet. Best thing to do here would be to give our Customer Options Team a call on 0800 013 2632 to see what they can do for you. Smiley

 Adam
 Plusnet Help Team - Leeds
Benjack
Dabbler
Posts: 13
Registered: ‎11-06-2021

Re: Upgrading to fibre

Thanks

80 might be overkill for just me, but it should be better than the 5 im currently getting.

bmc
Aspiring Hero
Posts: 2,358
Thanks: 651
Fixes: 28
Registered: ‎28-02-2017

Re: Upgrading to fibre

@Benjack 

You'll have a choice - either 40/10 or 80/20

 

Brian