cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

An error has occurred You can't change your products for the moment

FIXED
stacew90
Newbie
Posts: 3
Registered: ‎08-02-2022

An error has occurred You can't change your products for the moment

As above error.

 

Since taking out Plusnet Broadband I've always had this on the account when logging in:

 

An error has occurred

You can't change your products for the moment, you have an order which is currently being processed. Please try again later.
 
Thanks,
Chris
4 REPLIES 4
Gandalf
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 26,227
Thanks: 9,870
Fixes: 1,552
Registered: ‎21-04-2017

Re: An error has occurred You can't change your products for the moment

Fix

Hi Chris,

A whirlwind of magic has been done and the error should now be gone. Smiley

Let me know if you have any further issues.

From 31st October 2022, I no longer have a regular presence here as I’ve moved on to a new role.
Anoush Mortazavi
Plusnet
Mav
Moderator
Moderator
Posts: 21,842
Thanks: 4,528
Fixes: 507
Registered: ‎06-04-2007

Re: An error has occurred You can't change your products for the moment

Moderator's note(s):

Thread moved from ADSL Broadband to My Account/Billing.

Forum Moderator and Customer
Courage is resistance to fear, mastery of fear, not absence of fear - Mark Twain
He who feared he would not succeed sat still

Hippo1
Newbie
Posts: 1
Registered: ‎24-02-2022

Re: An error has occurred You can't change your products for the moment

Hi Gandalf , I wonder if you could cast your wand over my account as I have the same issue, and it's preventing me for getting a cheaper deal .

SammyM
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 1,787
Thanks: 387
Fixes: 84
Registered: ‎22-01-2018

Re: An error has occurred You can't change your products for the moment

Hiya @Hippo1,

 

Thanks for getting in touch, I appreciate it. I stole @Gandalf magic and fixed it for you, sorry this happened and you should be able to take a deal online with us now. 

 

Please get back to me if you have any more problems.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Sammy M - Sheffield Team
 Plusnet Help Team