cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Billion 7800N: Not Working!

sjrinfroyle
Grafter
Posts: 895
Registered: ‎08-05-2011

Billion 7800N: Not Working!

I have got everything setup for IPv6 but it is not working. Any ideas?
56 REPLIES 56
adamwalker
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 15,954
Thanks: 625
Fixes: 176
Registered: ‎27-04-2007

Re: Billion 7800N: Not Working!

You're not on the trial, which could be a good reason why. We're giving different login detail for those that are so that they can be assigned a V6 IP.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Adam Walker
 Plusnet Help Team
sjrinfroyle
Grafter
Posts: 895
Registered: ‎08-05-2011

Re: Billion 7800N: Not Working!

I am on the trial, I have been given the login details.
adamwalker
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 15,954
Thanks: 625
Fixes: 176
Registered: ‎27-04-2007

Re: Billion 7800N: Not Working!

Seeing a lack of reply here http://community.plus.net/forum/index.php/topic,96321.48.htmland nothing marked on your account made me think otherwise. Can you tell me what's happening?
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Adam Walker
 Plusnet Help Team
sjrinfroyle
Grafter
Posts: 895
Registered: ‎08-05-2011

Re: Billion 7800N: Not Working!

I am getting no IPv6 DNS addresses.
sjrinfroyle
Grafter
Posts: 895
Registered: ‎08-05-2011

Re: Billion 7800N: Not Working!

If anybody has anys suggestions please let me know. I am not getting a gateway IP address or DNS addresses. I am on the trial and this has been confirmed by Ben Trimble.
BenTrimble
Plusnet Alumni (retired)
Plusnet Alumni (retired)
Posts: 2,106
Registered: ‎06-02-2008

Re: Billion 7800N: Not Working!

Just to clarify, sjrinfroyle is connecting on the IPv4 address issued to the IPv6 test account, looks like it's a router / computer config issue but I'm no expert to look into the problem!
adamwalker
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 15,954
Thanks: 625
Fixes: 176
Registered: ‎27-04-2007

Re: Billion 7800N: Not Working!

Ben's confirmed that you are definitely on the trial and seem to be connecting to the trial account just fine.
Yep, we've noticed that you've posted from the v4 IP though, that suggests you need to change your config to specify the V6 address or allow the router to pick that up automatically.
I'd also advise checking the info posted here: http://community.plus.net/forum/index.php/topic,96141.msg810534.html#msg810534
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Adam Walker
 Plusnet Help Team
sjrinfroyle
Grafter
Posts: 895
Registered: ‎08-05-2011

Re: Billion 7800N: Not Working!

I have followed that post carefully but I am still having a problem. IPv6 is enabled on my Billion 7800N but no gateway IP is being picked up.
sjrinfroyle
Grafter
Posts: 895
Registered: ‎08-05-2011

Re: Billion 7800N: Not Working!

I might be able to configure it manually. What is the Plusnet IPv6 gateway address?
brueton
Grafter
Posts: 312
Thanks: 7
Registered: ‎03-07-2009

Re: Billion 7800N: Not Working!

Have you seen my posts on a problem I am having with IPv6 on the 7800N?  http://community.plus.net/forum/index.php/topic,97833.0.html
The issue is still unresolved. I have some notes regarding my setup and also some notes on a manual workaround.
I would be interested to hear if you are having the same problem.
I can PM either of the notes to you.
Currently trying out 1.06f from the aussie. website but it has made no difference.
Waiting for one of the trial IPv6 582n routers to arrive to see what it will do.
Regards
PeteB.
sjrinfroyle
Grafter
Posts: 895
Registered: ‎08-05-2011

Re: Billion 7800N: Not Working!

If you could PM the notes it would be appreciated.
sjrinfroyle
Grafter
Posts: 895
Registered: ‎08-05-2011

Re: Billion 7800N: Not Working!

I don't seem to able to pickup any IPv6 address from Plusnet, it doesn't appear on the status page on the router. I only get the IPv4 address.
brueton
Grafter
Posts: 312
Thanks: 7
Registered: ‎03-07-2009

Re: Billion 7800N: Not Working!

Notes PM'd.
PeteB
sjrinfroyle
Grafter
Posts: 895
Registered: ‎08-05-2011

Re: Billion 7800N: Not Working!

Thank you for the PMs. On the Configuration - WAN Profile page, under Obtain IPv6 DNS, do you get any numbers in primary or secondary?
My problem seems to be that I am not getting an IPv6 address, I am definitely on the trial.