cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

CCGI Gone??

starfry
Rising Star
Posts: 277
Thanks: 10
Fixes: 1
Registered: ‎14-09-2007

CCGI Gone??

I go to one of my  pages this morning and get a "not found" error.
I try filezilla, ftp. Can't connect.
I try the web control panel, can log in but nothing there.
Is there a CCGI problem? - there is nothing on the service status page.
5 REPLIES 5
bobpullen
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 14,877
Thanks: 2,478
Fixes: 168
Registered: ‎04-04-2007

Re: CCGI Gone??

No service-wide issues I'm aware of. I've raised a ticket on your account asking that Hostopia take a look (ref: 93040567).

Bob Pullen
Plusnet Product Team
If I've been helpful then please give thanks ⤵

starfry
Rising Star
Posts: 277
Thanks: 10
Fixes: 1
Registered: ‎14-09-2007

Re: CCGI Gone??

Thanks Bob. Here's the output from Filezilla

Status: Resolving address of ccgi.xxxxxxxx.plus.com
Status: Connecting to 91.136.8.9:21...
Status: Connection established, waiting for welcome message...
Response: 220 Website FTP Server Ready
Command: USER ccgi.xxxxxxxx.plus.com
Response: 331 Password required for ccgi.xxxxxxxx.plus.com.
Command: PASS ********************
Response: 530 Login incorrect.
Error: Critical error: Could not connect to server

It looks like my account has gone. Here's some stuff from the control panel:

Available Disk Space (MB): 500.00
Used Disk Space (MB): 0.00
Free Disk Space (MB):500.00
Available Bandwidth (MB):5120
Current Bandwidth (MB):1.54
Mailboxes:0/0

PHPMyadmin is gone.
bobpullen
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 14,877
Thanks: 2,478
Fixes: 168
Registered: ‎04-04-2007

Re: CCGI Gone??

I've no idea what's happened if I'm honest. Tried resetting your FTP password to no avail. Your account still exists in Hostopia's CRM systems so I'm hoping it's fairly trivial to revert whatever's changed.
Edit: Hostopia have been in touch to advise that everything should be working again. Shout up if you're still encountering problems.

Bob Pullen
Plusnet Product Team
If I've been helpful then please give thanks ⤵

starfry
Rising Star
Posts: 277
Thanks: 10
Fixes: 1
Registered: ‎14-09-2007

Re: CCGI Gone??

Hey Bob, it's working again (well as far as my limited testing goes, but everthing seems good again!)
Any ideas what happened?
Was it something that I did? I can't think what...
I was just uploading and playing with a couple of CGI scripts (bash)  to see what was possible. I had hoped to use it for a little ruby back-end for a site that the Mrs has on Weebly. I'd written some forms using SInatra and a few other bits that she iframes into her site. They're sitting on my in-house server at the moment and I wanted to  see if I could run a CGI service to handle them. However, without Ruby that isn't going to happen. I could re-code them with PHP I guess.
Anyway, I was uploading bash scripts and trying them, changing them and re-uploading. Normal dev cycle but somewhat strained over an FTP connection  Roll_eyes
I can't think of anything that I could have done, apart from lots of FTP connections and uploads. After my first attempt to edit a file using the control panel file manager I dumped that idea and have been using FTP only.
Anyway, glad it's working again and I appreciate your help.
bobpullen
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 14,877
Thanks: 2,478
Fixes: 168
Registered: ‎04-04-2007

Re: CCGI Gone??

I've asked what the cause of the problem was so I'll let you know if I receive a meaningful response.
Edit: It was a permissioning issue apparently. How it came about, I don't know.

Bob Pullen
Plusnet Product Team
If I've been helpful then please give thanks ⤵