cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Failed 5.4.3. Router server Failure

Fantasticfourum
Aspiring Pro
Posts: 386
Thanks: 53
Registered: 01-08-2007

Failed 5.4.3. Router server Failure

I noticed today I had about four random e mails when I usually have about 54. I have an e mail account with BT and Yahoo both these are returning mail I have sent to my PN account stating Failed 5.4.3. Router Server Failure. Also all e mails to my bt email are supposed to automatically be forwarded to my PN account but not one has since midnight Anyone any idea why I am getting the odd random e mail but the majority are not getting through ? Any help would be appreciated Many Thanks
12 REPLIES
pwatson
Rising Star
Posts: 2,468
Thanks: 8
Fixes: 1
Registered: 26-11-2012

Re: Failed 5.4.3. Router server Failure

As BT use Yahoo for email, the two accounts are likely to be sending via the same infrastructure.  A 5.4.3 Routing error is generated by the sending server so you probably need to contact Yahoo to resolve this.
Fantasticfourum
Aspiring Pro
Posts: 386
Thanks: 53
Registered: 01-08-2007

Re: Failed 5.4.3. Router server Failure

Unfortunatley this goes beyond that now as I have asked two people with non BT related e mails and all have been bounced back I am actually receiving no e mails from anyone so this is PN not Yahoo or BT
pwatson
Rising Star
Posts: 2,468
Thanks: 8
Fixes: 1
Registered: 26-11-2012

Re: Failed 5.4.3. Router server Failure

Can you get the full bounce message from one of the people trying to end you email?  Obviously they can't email it to you Sad
Are they sending to a <user>@<account>.plus.com address or do you have a domain name of your own?  If the latter, are the MX records correct?
Fantasticfourum
Aspiring Pro
Posts: 386
Thanks: 53
Registered: 01-08-2007

Re: Failed 5.4.3. Router server Failure

I am just onto support now but I have a domain name but nothing has changed I even got Ebay to send an automated response to my e mail and that didn't arrive There is a 30 minute wait on the phone so I am trying to connect to live chat.I have been waiting for twenty minutes now they say I will transfer you and there are eleven customers in front of you it took twenty minutes for 6 I should have waited on the phone whats going on PN Huh?Huh
Fantasticfourum
Aspiring Pro
Posts: 386
Thanks: 53
Registered: 01-08-2007

Re: Failed 5.4.3. Router server Failure

Now its thrown me back to the opening screen Give me strength  I didn't expect this fro PN
Fantasticfourum
Aspiring Pro
Posts: 386
Thanks: 53
Registered: 01-08-2007

Re: Failed 5.4.3. Router server Failure

Two quoted Failed; 5.4.3 (routing server failure)
One quoted security issues and Microsoft would not be re trying to send ?
Fantasticfourum
Aspiring Pro
Posts: 386
Thanks: 53
Registered: 01-08-2007

Re: Failed 5.4.3. Router server Failure

I have now been on line 36 minutes waiting for a response with still 8 customers in front of me !!!!!!
Superuser
Superuser
Posts: 12,222
Thanks: 3,527
Fixes: 22
Registered: 22-08-2007

Re: Failed 5.4.3. Router server Failure

Quote from: pwatson
A 5.4.3 Routing error is generated by the sending server so you probably need to contact Yahoo to resolve this.

This rather implies that the problem is NOT with PN's services.
Quote from: Jock
I am actually receiving no e mails from anyone so this is PN not Yahoo or BT

Emails from whom using which mail providers?
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 13,321
Thanks: 1,106
Fixes: 89
Registered: 04-04-2007

Re: Failed 5.4.3. Router server Failure

Looks like the OP's domain had expired. I believe the issue is now resolved.

Bob Pullen
Plusnet Product Team
If I've been helpful then please give thanks ⤵

elizabeth2
Newbie
Posts: 1
Registered: 29-09-2016

Re: Failed 5.4.3. Router server Failure

emails wont go out to vip@bingodiomond.com

toggie101
Rising Star
Posts: 73
Thanks: 4
Fixes: 1
Registered: 02-04-2008

Re: Failed 5.4.3. Router server Failure

Check you're using the correct address - the domain 'bingodiomond.com' is not currently owned by anyone (you may have made a simple typo when posting to this forum, or you may have mistaken the correct address in your failed emails).

Superuser
Superuser
Posts: 9,655
Thanks: 1,060
Fixes: 59
Registered: 06-04-2007

Re: Failed 5.4.3. Router server Failure

@elizabeth2 Welcome to the forums. Smiley

Is the domain given a typo - as written it doesn't appear to exist? It does exist if an "a" is substituted and relay.plus.net will connect to it..

Since you posted in this topic I assume you got a 5.4.3 error when trying to send. Is that correct, and did you get any other information?

David