cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Technicolor TG582n

cbate
Dabbler
Posts: 19
Registered: ‎26-06-2013

Technicolor TG582n

hi
  I tried to update  my router  to  the lastest firmware a few times over the last few days it will not  let us
any chance of  sending one down to it from your end
has over the last few days my net speed has got slower  so a upgrade might help  when I was with sky  sky did them automaticly 

thanks

conrad
7 REPLIES
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 5,275
Thanks: 599
Fixes: 5
Registered: ‎04-04-2007

Re: Technicolor TG582n

Hi, its unlikely to be the router causing your slowness.  I've had a look at your account and you are definitely slower than you use to be!
Your line seems to be fluctuating between about 9Mbps and 3.8Mbps which it is currently at and is the slowest it's been.
I suspect the disconnections we are seeing on your line are causing the BT DLM to lower your speeds to make your line more stable:

Is your phone line nice and quiet?
Kelly Dorset
Broadband Service Manager
cbate
Dabbler
Posts: 19
Registered: ‎26-06-2013

Re: Technicolor TG582n

hi
 kelly
          the phone extension it was  always on so i had to move  to a diffrent socket which where it is for now and it is nearer to master socket then it has ever been
i thought it was the bt  thing   slowing our line down  should that come off in a few days  when it is been on 16 hours now  with no down turn
or do you  need to  reset  your end for it to find its own speed again
hi kelly  the phone like it has always been 
many thanks
conrad
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 5,275
Thanks: 599
Fixes: 5
Registered: ‎04-04-2007

Re: Technicolor TG582n

Are you using microfilters on all your phones?  Also, do you have a Sky box, and is that filtered too?
Kelly Dorset
Broadband Service Manager
cbate
Dabbler
Posts: 19
Registered: ‎26-06-2013

Re: Technicolor TG582n

hi
  sky box  not connected  has not been for years  m8
no  microfilters on  other phone connections 
should they  have
thanks

Conrad
Community Veteran
Posts: 1,617
Thanks: 22
Registered: ‎29-06-2010

Re: Technicolor TG582n

Quote from: cbate
no  microfilters on  other phone connections 
should they  have

Only if they have something plugged in to them - telephone, fax machine, etc.
cbate
Dabbler
Posts: 19
Registered: ‎26-06-2013

Re: Technicolor TG582n

ok  all  extensions  have been checked and all  have a filter fitted

conrad
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 5,275
Thanks: 599
Fixes: 5
Registered: ‎04-04-2007

Re: Technicolor TG582n

OK.  It's worth raising a fault with us at http://faults.plus.net so we can investigate further.
Kelly Dorset
Broadband Service Manager