cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

rDNS changed back to default

Digsy
Grafter
Posts: 69
Registered: 28-09-2007

rDNS changed back to default

I just noticed that my rDNS, which I originally requested to be set to "my ip address". plus.com has reverted to the default "my username".plus.com
I'm a bit miffed about this and have raised a ticket already to get it changed back. Just wondering if anyone else has had the same thing happen?
56 REPLIES
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,028
Fixes: 62
Registered: 15-06-2007

Re: rDNS changed back to default

I just did the same here http://mxtoolbox.com/ReverseLookup.aspx and mine has changed back as well
Reported by ns2.force9.net on 2/7/2015 at 10:08:33 AM
I have moved this to Feedback because it may apply to fibre as well and needs sorting
RPMozley
Aspiring Pro
Posts: 1,117
Thanks: 30
Fixes: 5
Registered: 04-11-2011

Re: rDNS changed back to default

Also ours has gone back to default as well. Custom DNS record on one of our domains (hosted by PN) is still there in the configure page, so must be fault elsewhere.
There's a possibility they will have reverted back by Monday, with DNS propitiation taking up to 48 hours to completely clear an error.
That's RPM to you!!
pwatson
Rising Star
Posts: 2,468
Thanks: 8
Fixes: 1
Registered: 26-11-2012

Re: rDNS changed back to default

Quote from: Oldjim
I have moved this to Feedback because it may apply to fibre as well and needs sorting

It does - Mine's changed as well Sad
Moderator
Moderator
Posts: 18,576
Thanks: 1,852
Fixes: 234
Registered: 11-01-2008

Re: rDNS changed back to default

and mine, and it was only changed in in the last week or so too.
something very wrong.

Customer / Moderator / If it helped click the thumb / If it fixed it click 'This fixed my problem'

RPMozley
Aspiring Pro
Posts: 1,117
Thanks: 30
Fixes: 5
Registered: 04-11-2011

Re: rDNS changed back to default

Just thinking out loud, I wonder if this might be linked to the scheduled change of static IP addresses. Easy to discount if someone didn't get the email notification but still had their rDNS revert back to default.
That's RPM to you!!
pwatson
Rising Star
Posts: 2,468
Thanks: 8
Fixes: 1
Registered: 26-11-2012

Re: rDNS changed back to default

My static IP address hasn't been changed...
thesawdust
Grafter
Posts: 384
Registered: 28-10-2013

Re: rDNS changed back to default

Mine's gone back too  Angry
pwatson
Rising Star
Posts: 2,468
Thanks: 8
Fixes: 1
Registered: 26-11-2012

Re: rDNS changed back to default

Ticket 98959874 raised
RPMozley
Aspiring Pro
Posts: 1,117
Thanks: 30
Fixes: 5
Registered: 04-11-2011

Re: rDNS changed back to default

Quote from: pwatson
My static IP address hasn't been changed...

I did say scheduled change, as ours has not changed yet. I know that Dvorak has changed early though.
That's RPM to you!!
Joshc
Grafter
Posts: 167
Registered: 23-12-2014

Re: rDNS changed back to default

Hey everyone,
I will flag this issue up with our networking department.
Will have more information on this for you as soon as possible
Smiley
pwatson
Rising Star
Posts: 2,468
Thanks: 8
Fixes: 1
Registered: 26-11-2012

Re: rDNS changed back to default

Quote from: RPM
Quote from: pwatson
My static IP address hasn't been changed...

I did say scheduled change, as ours has not changed yet. I know that Dvorak has changed early though.

I don't believe that mine is due to change - 84.92.0.0/16 isn't in the published range?
Moderator
Moderator
Posts: 18,576
Thanks: 1,852
Fixes: 234
Registered: 11-01-2008

Re: rDNS changed back to default

nope, i took the option and had it moved earlier than the due date.
it had a totally different rdns to my account name, so I then had it set to what it should be and it's now reverted to my account name.
something has gone wrong.

Customer / Moderator / If it helped click the thumb / If it fixed it click 'This fixed my problem'

Digsy
Grafter
Posts: 69
Registered: 28-09-2007

Re: rDNS changed back to default

Quote from: RPM
Just thinking out loud, I wonder if this might be linked to the scheduled change of static IP addresses. Easy to discount if someone didn't get the email notification but still had their rDNS revert back to default.

This was my first thought too, but my IP has not changed yet.
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,028
Fixes: 62
Registered: 15-06-2007

Re: rDNS changed back to default

and mine isn't due to change at all