cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Dialup access numbers

Community Veteran
Posts: 26,718
Thanks: 931
Fixes: 10
Registered: 10-04-2007

Dialup access numbers

https://portal.plus.net/my.html?s=0&action=refresh_browser needs to be updated WRT the dialup numbers which it still shows!
jelv (a.k.a Spoon Whittler)
   Why I have left Plusnet (warning: long post!)   
Broadband: Andrews & Arnold Home::1 (FTTC 80/20)
Line rental: Pulse 8 Home Line Rental (£13/month)
Mobile: iD mobile (£4/month)
3 REPLIES
Community Veteran
Posts: 1,294
Thanks: 30
Fixes: 4
Registered: 22-06-2012

Re: Dialup access numbers

Dial up connection to the internet............................shudders in terror at the memory!  Shocked
Community Veteran
Posts: 1,136
Thanks: 2
Registered: 30-07-2007

Re: Dialup access numbers

Mine are listed as N/A, N/A but I can't remember if I've ever used this account for FRIACO before I started using it for DSL.
F9 member since 4 Sep 1999
F9 ADSL customer since 27 Aug 2004
DLM manages your line the same way DRM manages your rights.
Look at all the pretty graphs! (now with uptime logging!)
MattyC
Champion
Posts: 3,192
Thanks: 161
Fixes: 46
Registered: 10-04-2014

Re: Dialup access numbers

Thanks jelv,
I'll give this a mention.
ex-Plusnet staffer. Any posts after 28/07/2017 aren't on behalf of Plusnet