cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Plusnet sim on EE locked phone

jaseace1978
Grafter
Posts: 49
Thanks: 2
Registered: 12-09-2011

Plusnet sim on EE locked phone

Will a Plusnet sim work on an EE locked HTC phone or will I need to get the phone unlocked? Has anyone had any joy without an EE phone being unlocked?
3 REPLIES
Colin_Maybe
Pro
Posts: 399
Thanks: 80
Fixes: 8
Registered: 17-12-2016

Re: Plusnet sim on EE locked phone

You should be okay but I'll link you to Rebeka's post which explains it very well:

 

https://community.plus.net/t5/Mobile/What-network-can-the-phone-be-on/m-p/1442507#M4349

Community Veteran
Posts: 5,306
Thanks: 585
Registered: 23-09-2010

Re: Plusnet sim on EE locked phone

Don't know how exactly how it works with plusnet but if it's the same as other piggyback networks then it will depend on what locks have been set on the phone.

Just the network lock then it will probably work but if the SP lock (service provider) is set too then no it won't work.

jaseace1978
Grafter
Posts: 49
Thanks: 2
Registered: 12-09-2011

Re: Plusnet sim on EE locked phone

Just an update on this subject. The Plusnet sim worked in the EE locked phone without any issues at all.