cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

no dialing tone

FIXED
charly23
Hooked
Posts: 8
Thanks: 5
Fixes: 1
Registered: ‎16-08-2014

no dialing tone

Help. I've got no dial tone on either of my phones. My broadband is working.

 

I don't have a mobile phone so I can't contact customer services by text or by phone.

 

My number is 0XXXX.

 

 

Moderators Note: Post released from spam filter and personal information removed

 

 

Tags (1)
5 REPLIES 5
jab1
Legend
Posts: 16,572
Thanks: 5,210
Fixes: 244
Registered: ‎24-02-2012

Re: no dialing tone

@charly23  Try reporting the fault via this link: https://faults.plus.net 

John
Tags (1)
charly23
Hooked
Posts: 8
Thanks: 5
Fixes: 1
Registered: ‎16-08-2014

Re: no dialing tone

Thanks. My broadband is working okay. The prolem is with the telephone.

Tags (1)
jab1
Legend
Posts: 16,572
Thanks: 5,210
Fixes: 244
Registered: ‎24-02-2012

Re: no dialing tone

You should be able to report a phone fault via that link, unless it has been changed. Sorry I can't check - I'm no longer with PN, and am on SoGEA anyway.

John
Tags (1)
charly23
Hooked
Posts: 8
Thanks: 5
Fixes: 1
Registered: ‎16-08-2014

Re: no dialing tone

Yes thanks very much. I have just reported the phonee problem via the link. I hope they can fix my phone.

Tags (1)
charly23
Hooked
Posts: 8
Thanks: 5
Fixes: 1
Registered: ‎16-08-2014

Re: no dialing tone

Fix

Yes the link worked. I filled in my details and my phone was quickly fixed.

 

Thnks very much for your help.

Tags (1)