cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Large packet loss on ptw-bng01 today

xreyuk
Grafter
Posts: 231
Registered: 23-05-2014

Large packet loss on ptw-bng01 today

Hi,
Are Plusnet aware of any problems? My line stats are completely normal so can only point the finger at the gateway. (Can also see this in image from my sig, so know it's not from TBB.)

Cheers.
5 REPLIES
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 4,771
Thanks: 345
Fixes: 136
Registered: 01-01-2012

Re: Large packet loss on ptw-bng01 today

It does look like there was a issue as it affected me also .
My graph was showing loss but the line was performing fine. Was this causing any issues?

There's maintenance due next week on the BNG's but we'll need to see what happens tonight as well.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Matthew Wheeler
 Plusnet Help Team
xreyuk
Grafter
Posts: 231
Registered: 23-05-2014

Re: Large packet loss on ptw-bng01 today

Yeah I did a bit of gateway hopping and hopped back onto it, been fine ever since I did that
xreyuk
Grafter
Posts: 231
Registered: 23-05-2014

Re: Large packet loss on ptw-bng01 today

Back again this evening
dragon2611
Grafter
Posts: 283
Registered: 20-10-2013

Re: Large packet loss on ptw-bng01 today

Ick that's a nasty f8lure graph you have there.
I notice a very slight bit of PL from the F8lure firebrick to my connection, but otherwise looks ok.
I'm not there at the moment but it looks like I'm on PL-BNG03 from the traceroute towards my IP.
xreyuk
Grafter
Posts: 231
Registered: 23-05-2014

Re: Large packet loss on ptw-bng01 today

Yeah horrible again today, both the first post graph and my sig graph are live.