cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Quick Edit not working.

Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 4,917
Thanks: 190
Fixes: 4
Registered: 04-04-2007

Quick Edit not working.

Quick edit is not working on the forums.
It appears to be related to the theme being used as it is fine if you revert to the default theme.
Has anyone noticed if it has ever worked?  I.e. have we broken it recently, or has it never worked?
5 REPLIES
Community Veteran
Posts: 26,378
Thanks: 634
Fixes: 8
Registered: 10-04-2007

Re: Quick Edit not working.

Theme being used - what are you talking about?
Themes are not activated on these forums.
jelv (a.k.a Spoon Whittler)
   Why I have left Plusnet (warning: long post!)   
Broadband: Andrews & Arnold Home::1 (FTTC 80/20)
Line rental: Pulse 8 Home Line Rental (£13/month)
Mobile: iD mobile (£4/month)
Superuser
Superuser
Posts: 8,961
Thanks: 453
Fixes: 38
Registered: 06-04-2007

Re: Quick Edit not working.

Quote from: jelv
Theme being used - what are you talking about?
Themes are not activated on these forums.

… as mentioned here by me with follow-up by the quoted author.  So, alas, we wouldn't know.
David
David
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 4,917
Thanks: 190
Fixes: 4
Registered: 04-04-2007

Re: Quick Edit not working.

I think themes are only configurable for admins atm.
Tamlyn
Grafter
Posts: 268
Registered: 11-04-2007

Re: Quick Edit not working.

Quote from: Kelly
Has anyone noticed if it has ever worked?  I.e. have we broken it recently, or has it never worked?

Works fine for me with the 'plusn' theme.
Tamlyn
Grafter
Posts: 268
Registered: 11-04-2007

Re: Quick Edit not working.

Quote from: Tamlyn
Works fine for me with the 'plusn' theme.

And now it doesn't work for me :/ Did it used to work? Or did i dream it? Or did I just not notice that my edits weren't saved? Probably the latter I'm ashamed to admit...