cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problems with the forum?

Moderator
Moderator
Posts: 16,506
Thanks: 1,773
Fixes: 121
Registered: 06-04-2007

Problems with the forum?

Not sure of the best place to post this so please move it to a more appropriate forum if necessary.
Has anyone had any problems when refreshing or opening new pages where the page doesn't load properly using FF? Graphics not showing and the fonts wrongs size - sometimes a refresh corrects other times it doesn't. It doesn't happen every time but very frequently. Was OK earlier today and yesterday.
Occasionally I see this if my bandwidth is maxed out when using JDownloader but that isn't running this afternoon.
The problem doesn't seem to appear in Chrome but then again, haven't tried it for long enough.

Forum Moderator and Customer
Courage is resistance to fear, mastery of fear, not absence of fear - Mark Twain
He who feared he would not succeed sat still

5 REPLIES
kmilburn
Grafter
Posts: 902
Thanks: 2
Registered: 30-07-2007

Re: Problems with the forum?

The most common reason for this is that Firefox (or any browser) has failed to load the CSS file,, and is showing an unstyled page.
From what I've seen in FireBug,  the CSS file takes the most amount of time to download of all the content found.
I've been having a number of problems with slow loading pages today,  most caused by the amount of time trying to find files that return 404 errors,  and it's usually the print.css that takes longest to fail.
Community Veteran
Posts: 16,814
Thanks: 1,112
Fixes: 13
Registered: 06-11-2007

Re: Problems with the forum?

The big problem I have at the moment, is when I click on a linky in a posting, that goes to an "outside" website... e.g. the tv listings thread... when the page will show up for a couple of seconds, then the forum page replaces it, and the linky page is located on the bottom task bar... so I have to click on that to access the page, which "normally" would be the "top" page or "currently viewing" page...
not sure why this has just recently started to happen.. (last couple of days)..
Community Veteran
Posts: 19,099
Thanks: 434
Fixes: 21
Registered: 31-08-2007

Re: Problems with the forum?

Is Usergroup & Usertools still down? As I'm getting "connecting to users.plus.net" with 2 GETS being aborted after 21 secs. when viewing certain forum and PM pages (related to links and avatars and sig lines I believe)
Superuser
Superuser
Posts: 8,945
Thanks: 448
Fixes: 38
Registered: 06-04-2007

Re: Problems with the forum?

Both are working correctly for me.
David
Community Veteran
Posts: 19,099
Thanks: 434
Fixes: 21
Registered: 31-08-2007

Re: Problems with the forum?

As you know the thread on feedback has the details now.