cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Post preview in IE (Was: Report New Bugs Here)

matt_2k34
Grafter
Posts: 1,300
Registered: 09-07-2007

Post preview in IE (Was: Report New Bugs Here)

Hey looks like more issues with IE(7) and CSS ...
When i click preview the page goes out of kilter.
it puts the post way onto the right - where i can now see theres a 'white' border.


sorry i didnt notice before - but i always post before previewing! :-) previewed this one though and its done it.. sorry if its been posted but i couldnt see it ! :-)
Cheers - Matt
6 REPLIES
Superuser
Superuser
Posts: 8,950
Thanks: 449
Fixes: 38
Registered: 06-04-2007

Post preview in IE (Was: Report New Bugs Here)

Quote from: Matt_2k34
Hey looks like more issues with IE(7) and CSS ...

This seems to be a new "happening" - previewing posts has been fine until today.  Using XP+IE7.
David
David
Pendragon
Rising Star
Posts: 425
Thanks: 3
Fixes: 1
Registered: 07-04-2007

Post preview in IE (Was: Report New Bugs Here)

I did mention the problem in a PS to a post I made in the ‘Various’ thread a couple of days ago but as no one picked it up thought it was just my problem.
Regards, P.
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 17,638
Thanks: 621
Fixes: 159
Registered: 05-04-2007

Post preview in IE (Was: Report New Bugs Here)

Where have the breadcrumbs style things gone? I have to go all the way back to the first page of the forum now instead of just going back into a specific section.
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Help Team
Tamlyn
Grafter
Posts: 268
Registered: 11-04-2007

Post preview in IE (Was: Report New Bugs Here)

Quote from: Matt_2k34
Hey looks like more issues with IE(7) and CSS ...
When i click preview the page goes out of kilter.
it puts the post way onto the right - where i can now see theres a 'white' border.

I think that was probably something I did! Works fine in firefox and opera which is maybe why it slipped through. Looking into it now.
Quote from: Chris
Where have the breadcrumbs style things gone? I have to go all the way back to the first page of the forum now instead of just going back into a specific section.

They should be at the top of the page, just below the black header but displayed in a line now rather than a tree. I'm going to bump up the font size a bit to make them more readable.
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 17,638
Thanks: 621
Fixes: 159
Registered: 05-04-2007

Post preview in IE (Was: Report New Bugs Here)

Roll eyes
So they are, didn't see them up there
If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Chris Parr
 Plusnet Help Team
Tamlyn
Grafter
Posts: 268
Registered: 11-04-2007

Re: Post preview in IE (Was: Report New Bugs Here)

Should be fixed now. It was related to the moving of the breadcrumbs.