cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Notifications

Community Veteran
Posts: 18,544
Thanks: 190
Registered: 12-08-2007

Forum Notifications

I  get notification emails whenever a post has been made to a thread that I am involved in.  Suddenly the emails have stopped.
When I go into 'notifications and emails' and look at 'Profiles' I have all four boxes ticked  and 'only replies'  selected in the dropdown menu.
I have unticked and reticked the boxes.  I removed the community.plus cookie from my cookies and this was put back when I signed into the forums.
Any idea why the emails are not arriving with me?
3 REPLIES
Community Veteran
Posts: 26,373
Thanks: 630
Fixes: 8
Registered: 10-04-2007

Re: Forum Notifications

Have you checked the spam folder?
jelv (a.k.a Spoon Whittler)
   Why I have left Plusnet (warning: long post!)   
Broadband: Andrews & Arnold Home::1 (FTTC 80/20)
Line rental: Pulse 8 Home Line Rental (£13/month)
Mobile: iD mobile (£4/month)
Community Veteran
Posts: 18,544
Thanks: 190
Registered: 12-08-2007

Re: Forum Notifications

Thanks jlv, just done that and it's empty. What I find strange that I've always got the notifications until a few days ago and I've not altered any settings.
Community Veteran
Posts: 18,544
Thanks: 190
Registered: 12-08-2007

Re: Forum Notifications

think I've sorted my problem out.
I checked my Account Related Settings and noticed that I was using a gmail email address.  When I checked the forum emails were all being marked as spam and going into the gmail spam folder.  How this has got changed I don't know as it was working fine before.
Anyway, I have now entered community@plus.net into my gmail address book and that has solved my problem. My gmail account is set to forward messages to my PN account.
Hopefully my problem is solved Smiley Smiley