cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

DLM Reset

FIXED
Anywho
Grafter
Posts: 36
Thanks: 9
Registered: ‎22-11-2017

DLM Reset

Can I request a DLM reset on my ADSL please?

I understand you are very busy right now - so whenever you get the chance will be fine.

 

Thanks

3 REPLIES 3
Gandalf
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 26,598
Thanks: 10,341
Fixes: 1,603
Registered: ‎21-04-2017

Re: DLM Reset

Fix

Hi there,

I've done the DLM reset for you now. 

Let me know if there's anything else you'd need help with

From 31st October 2022, I no longer have a regular presence here as I’ve moved on to a new role.
Anoush Mortazavi
Plusnet
Anywho
Grafter
Posts: 36
Thanks: 9
Registered: ‎22-11-2017

Re: DLM Reset

Thanks!

I noticed it reset in the afternoon but the first reconnect just came back at the same "speed"... later it reconnected again and came back at line max... so I'll just give it a couple of weeks to do its thing/settle and then I'll make my adjustments.

 

Just one question... Does a DLM reset change the stability profile back to default (I was on normal I think I would prefer aggressive)? I guess I'll see in time anyway!

 

Thanks again.

Gandalf
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 26,598
Thanks: 10,341
Fixes: 1,603
Registered: ‎21-04-2017

Re: DLM Reset

Glad to see that! A DLM reset doesn't alter the stability profile. 

From 31st October 2022, I no longer have a regular presence here as I’ve moved on to a new role.
Anoush Mortazavi
Plusnet