cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

W/Less Router/Modem etc Setup..Foxed Completely .

N/A

W/Less Router/Modem etc Setup..Foxed Completely .

I'm sure there is something really stupid that I'm doing but for the life of me I cant see it .
Months ago I was happily using a D-Link DI-624 Roter with a DSL-300T Modem witha DWL-G520 Wireless card in the P.C. When I moved the PC I went back to using a Speedtouch USB modem but since being MaxDSL's and getting regular disconnections I have moved the P.C.again and have been trying to revert to the wireless set up but cannot get access to the Setup pages via the http://192.268.0.1 address .I just get the " The page cannot be displayed " message . I have the modem connected to the router and the router connected to the pc with the Ethernet cable .I remeber setting things up initially when I got the things and it was so easy .As far as I can see I have done things right but wondered if I should only connect the router on it's own first ..Would that help..?
thx in advance
Stuart .
2 REPLIES
N/A

W/Less Router/Modem etc Setup..Foxed Completely .

Not sure if it's a typo - but are you using http://192.168.0.1 ?
N/A

W/Less Router/Modem etc Setup..Foxed Completely .

Quote
Not sure if it's a typo - but are you using http://192.168.0.1 ?


Yeah thx .It was a typo but anyway I have sussed what the problem was .I looked in System/Hardware /Device Manager and saw the big yellow ? against the Ethernet Contoller entry so reinstalled the drivers which solved that part of the problem . I got the wireless connection up and running but still can't get connected to Plusnet so must be some of the settings that aren't correct .