cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ip blacklisted

alanhewitt
Newbie
Posts: 2
Registered: 02-08-2011

ip blacklisted

Hi, I hope I am posting this in the correct place, if not i apologise in advance.
Recently I installed a new piece of software and then wanted to access their forums http://forums.doublecad.com/. I got redirected to a wikipedie web page on spam.  I emailed their support and got the following reply:
I believe he should be able to get through now as I have unblocked all of the potentially relevant IP’s. However, please have him clear his cache, history, and cookies etc. from his browser before he attempts to log-in/register.
Please also inform him that two of the four block IP’s were block because they were hosting a bot-net that was throwing spam. He may want to have his computer checked, at them minimum he should run some anti-Trojan software
.
I was concerned that plusnet customers should be barred from accessing certain sites because of someone hosting a bot-net.
I have a firewall installed together with antivirus softwar and regulatly run antimalware program. None pick up any problems.
My machine has a clean install of Windows xp about 3 weeks ago also.
I asked if the company who were blocking IP's had informed Plusnet of the problem. I have had no reply on that and can still not access the forum in question.
Can anyone throw any light on how to solve?
6 REPLIES
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,030
Fixes: 62
Registered: 15-06-2007

Re: ip blacklisted

As a quick fix - assuming that you haven't got a fixed IP address - try disconnecting from Plusnet for 5 minutes and then reconnect.
This should give you a new IP address
You could also ask which range of IP addresses has a suspected spam bot
rahewitt
Grafter
Posts: 62
Thanks: 1
Registered: 28-07-2007

Re: ip blacklisted

Thanks oldjim,
I'm replying on behalf of Alan (my dad), unfortunately he has lost his broadband connection completely at the moment and is unable to reply himself.  He's raised a ticket and is going through the faults process at the moment.
Richard
Plusnet Alumni (retired) orbrey
Plusnet Alumni (retired)
Posts: 10,540
Registered: 18-07-2007

Re: ip blacklisted

Hi there,
@alanhewitt - That's a very intermittent connection showing there, if it still won't connect with just the router in the master socket with all other phone items removed from the line then raise us a fault at http://faults.plus.net and we'll get it sorted for you.
rahewitt
Grafter
Posts: 62
Thanks: 1
Registered: 28-07-2007

Re: ip blacklisted

There is a ticket already open for this:
45156644
alanhewitt
Newbie
Posts: 2
Registered: 02-08-2011

Re: ip blacklisted

First as you can see I now have my conection back.
have tried unplugging and retrying, no sucess.
I did as they sugested, ensured that my machine was clean-- ran an extra anti malway program. Cleaned the cach, cookies etc.
Have informed double cad support and asked for clarification re the banned ip's but to no avail I might just as well emil the brick wall.
Doesn't give me much confidence as to their software.
Has anyoe else from plusnet experienced the same problem?
matt_2k34
Grafter
Posts: 1,300
Registered: 09-07-2007

Re: ip blacklisted

Quote
Has anyoe else from plusnet experienced the same problem?

Nope hadnt even heard of "DoubleCad" until this thread , but have only got experience of using Autodesks AutoCAD products (and not personal experience, i just sort the software out for people who do use it..)
I would say that its only been a few days, they dont seem a big company, so a 'technical' support query such as that probably requires dealing with 1 or 2 members of staff... dont write tehm off just yet they just might be slow Smiley
Regards