cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Web site connection problem

tinto
Grafter
Posts: 262
Registered: 21-11-2010

Web site connection problem

Over the past few days I've been experiencing problems with my desktop computer running Windows 7, being unable to connect to websites.  My preferred browser is Google Chrome, but the problem also occurs with Internet Explorer.  I've checked that the versions of each browser are the most up to date for Windows 7, I've  deleted the temporary file cache and all cookies, I've done two full scans, neither of which found anything amiss, nor have there been reports by plusnet of ongoing work which might cause any problem  I use the free version of Avast anti virus, and the free version of Zone Alarm firewall, I've checked, and there's nothing on my computer which might conflict with either.  I've just done a plusnet speed test which shows a download speed of 4.91Kbp/s and an upload speed of 4.63Kbp/s.  Can anyone think of something I've missed or offer any suggestions/solutions to resolve the problem? 
9 REPLIES
mike360
Grafter
Posts: 57
Registered: 12-11-2011

Re: Web site connection problem

Yeah same here thought it was just me.
tinto
Grafter
Posts: 262
Registered: 21-11-2010

Re: Web site connection problem

Which OS/browser/firewall/antivirus are you using?  
I've heard of someone else with this problem too, She's using windows 8, and that's all I've been told
dick:quote
mike360
Grafter
Posts: 57
Registered: 12-11-2011

Re: Web site connection problem

Windows 7 SP1 64Bit, firefox (did have Chrome but uninstalled it because i thought it was that), Windows Firewall, avira free anti virus.
jim:quote
tinto
Grafter
Posts: 262
Registered: 21-11-2010

Re: Web site connection problem

@ mike360
I've put this up on another couple of forums.  It's early days yet but no one's made any response on either. I'll give it another few days, but I'm reluctantly coming to the conclusion that I'll have to do a reinstall, which is a bit much for a computer only four months old.
TORPC
Grafter
Posts: 5,163
Registered: 08-12-2013

Re: Web site connection problem

Are you both using a wireless or wired connection
mike360
Grafter
Posts: 57
Registered: 12-11-2011

Re: Web site connection problem

wired  Smiley but after changing DNS server problem gone (i hope)
TORPC
Grafter
Posts: 5,163
Registered: 08-12-2013

Re: Web site connection problem

Can you try testing
1. With a different filter
2. Connected in the test socket
3. Test a Wireless connection (if applicable)
4. Update drivers
5. Try a different Ethernet cable
6. Test alternate Router (if applicable)
What make / model router are you currently using
tinto
Grafter
Posts: 262
Registered: 21-11-2010

Re: Web site connection problem

@TORPC
I changed both filters, and that seems to have done the trick.
Ta much for your help, really appreciated
TORPC
Grafter
Posts: 5,163
Registered: 08-12-2013

Re: Web site connection problem

Your welcome Smiley
Glad your up & running again Wink