cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Routing issues again?

Community Veteran
Posts: 4,987
Thanks: 1,154
Fixes: 29
Registered: 16-10-2014

Routing issues again?

My VoIP phone is off line and has been for some time now a ping to the server at TeleHouse times out but this site and other like the BBC work. Any thoughts?
Update: It has just came back online, but this is the second time (I've noticed) today that this has happened.
3 REPLIES
Community Veteran
Posts: 4,987
Thanks: 1,154
Fixes: 29
Registered: 16-10-2014

Re: Routing issues again?

Well that was short lived, as it's just gone off line again.
C1Rider
Grafter
Posts: 70
Registered: 06-01-2015

Re: Routing issues again?

Hello Mook,
Looks OK from here at the moment..
Non-authoritative answer:
37.40.90.85.in-addr.arpa name = www.telehouse.co.uk.
37.40.90.85.in-addr.arpa name = TELECLOUD.ORG.
37.40.90.85.in-addr.arpa name = TELECLOUD.US.COM.
37.40.90.85.in-addr.arpa name = de.telehouse.net.
37.40.90.85.in-addr.arpa name = TELECLOUD.DE.COM.
37.40.90.85.in-addr.arpa name = www.TELECLOUD.US.COM.
37.40.90.85.in-addr.arpa name = www.telehouse.net.
37.40.90.85.in-addr.arpa name = www.TELECLOUD.DE.COM.
37.40.90.85.in-addr.arpa name = www.telecloud.eu.COM.
37.40.90.85.in-addr.arpa name = telehouse.co.uk.
37.40.90.85.in-addr.arpa name = telecloud.eu.COM.
37.40.90.85.in-addr.arpa name = www.TELECLOUD.ORG.
Authoritative answers can be found from:
40.90.85.in-addr.arpa nameserver = frns2.telehouse.net.
40.90.85.in-addr.arpa nameserver = ukns4.telehouse.net.
40.90.85.in-addr.arpa nameserver = ukns5.telehouse.net.
40.90.85.in-addr.arpa nameserver = frns1.telehouse.net.
PING 85.90.40.37 (85.90.40.37) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 85.90.40.37: icmp_seq=1 ttl=118 time=44.6 ms
--- 85.90.40.37 ping statistics ---
1 packets transmitted, 1 received, 0% packet loss, time 0ms
rtt min/avg/max/mdev = 44.692/44.692/44.692/0.000 ms
Regards..
Community Veteran
Posts: 4,987
Thanks: 1,154
Fixes: 29
Registered: 16-10-2014

Re: Routing issues again?

Thanks. But shortly after my last post it came back on line and so far it's been OK since. But there was definitely 'trouble at mill' when I posted.