cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Poor VPN speeds using Private Internet Access

dave10
Newbie
Posts: 4
Registered: 12-02-2017

Poor VPN speeds using Private Internet Access

I'm using private internet access with hub one , when I turn pia on I lose Wi-Fi . what am I doing wrong as I'm new to vpn . thanks

7 REPLIES
Moderator
Moderator
Posts: 18,584
Thanks: 1,856
Fixes: 234
Registered: 11-01-2008

Re: Poor VPN speeds using Private Internet Access

I use pia and haven't had any issues with the hub - are you using the pia app?

Customer / Moderator / If it helped click the thumb / If it fixed it click 'This fixed my problem'

dave10
Newbie
Posts: 4
Registered: 12-02-2017

Re: Poor VPN speeds using Private Internet Access

Yes I am . I'm using standard settings if that helps. Thanks
Moderator
Moderator
Posts: 18,584
Thanks: 1,856
Fixes: 234
Registered: 11-01-2008

Re: Poor VPN speeds using Private Internet Access

Assume the app goes green to show it is connected ok?

Do you have on safeguard on?

Customer / Moderator / If it helped click the thumb / If it fixed it click 'This fixed my problem'

GeneralRAAM
Newbie
Posts: 2
Registered: 09-02-2017

Re: Poor VPN speeds using Private Internet Access

Are you behind a firewall? Maybe that's what's blocking your connection :/

dave10
Newbie
Posts: 4
Registered: 12-02-2017

Re: Poor VPN speeds using Private Internet Access

thanks for the reply . I have just checked , I was but still have the same issue

dave10
Newbie
Posts: 4
Registered: 12-02-2017

Re: Poor VPN speeds using Private Internet Access

thanks for the reply , my safeguard is set to low . yes the app goes green

Moderator
Moderator
Posts: 18,584
Thanks: 1,856
Fixes: 234
Registered: 11-01-2008

Re: Poor VPN speeds using Private Internet Access

can you open a command prompt (type cmd in the search box) and give the results of the following command:

tracert www.google.co.uk

Customer / Moderator / If it helped click the thumb / If it fixed it click 'This fixed my problem'