cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

PlusNet going to use Thompson routers ??????? are you mad.

dorset3media
Newbie
Posts: 3
Registered: ‎30-10-2008

PlusNet going to use Thompson routers ??????? are you mad.

As a I.T pro i set up customers BB daily, I have seen more issues with thompson speedtouch equipment than any others brand.
While im here i sould just like to say that AOL opperate the worst support system i have seen and their network is slow.
Strangly TALKTALK have got it right and pre program the routers b4 sending them out.. when will other suppliers follow suit..
If you guys start shipping thompson routers i think i will start using BT for home user clients..
MADNESS. 
53 REPLIES
Moderator
Moderator
Posts: 19,274
Thanks: 2,162
Fixes: 348
Registered: ‎11-01-2008

Re: PlusNet going to use Thompson routers ??????? are you mad.

Not as mad as you, if you are going sign people up for BT broadband  Crazy

Customer / Moderator / If it helped click the thumb / If it fixed it click 'This fixed my problem'

Community Veteran
Posts: 3,291
Thanks: 2
Registered: ‎10-08-2007

Re: PlusNet going to use Thompson routers ??????? are you mad.

Well I think they are very good. They're French you know, so they must be good.
Community Veteran
Posts: 1,850
Registered: ‎11-08-2007

Re: PlusNet going to use Thompson routers ??????? are you mad.

elegant, at the very least.
avalon
Grafter
Posts: 361
Registered: ‎05-04-2007

Re: PlusNet going to use Thompson routers ??????? are you mad.

Quote from: dorset3media
As a I.T pro i set up customers BB daily, I have seen more issues with thompson speedtouch equipment than any others brand.

What sort of issues?  Is there a common set of problems we should look out for?
pierre_pierre
Grafter
Posts: 19,757
Registered: ‎30-07-2007

Re: PlusNet going to use Thompson routers ??????? are you mad.

Quote
As a I.T pro i set

with typing like that not for very long then.
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 13,582
Thanks: 1,265
Fixes: 103
Registered: ‎04-04-2007

Re: PlusNet going to use Thompson routers ??????? are you mad.

Quote from: dorset3media
If you guys start shipping thompson routers i think i will start using BT for home user clients..

We're already shipping them and have been for a while. We've also got TR-69 firmware as we hope to start using this next year (which means we'll be able to configure the routers ourself at this end).
I'd be interested to hear of the problems you've encountered and in particular what models they affect?

Bob Pullen
Plusnet Product Team
If I've been helpful then please give thanks ⤵

gswindale
Grafter
Posts: 942
Registered: ‎05-04-2007

Re: PlusNet going to use Thompson routers ??????? are you mad.

what sort of problems?
Interesting that your going to recommend BT Home broadband (which comes with a Homehub which are made, IIRC by Thompson!)
Why not simply recommend a supplier based on service and suggest routers separately?
techguy
Grafter
Posts: 2,540
Registered: ‎12-09-2008

Re: PlusNet going to use Thompson routers ??????? are you mad.

Agree on that.
No disrespect to Plusnet (am an extremely happy customer) as am sure that the supplied routers are first class but I decided to use my own router after I had a one port router (not made by Thomson I might add and was supplied by another ISP) that used to get so extremely hot that I decided to switch it off when I wasn't using my connection for fear it might start a fire (it was stood on an end so that all the ventilation slots were clear but was on carpet because the router lives under my desk)
Seriously though, I wouldn't recommend anyone other than PN now
cp:quote
Njal
Grafter
Posts: 290
Registered: ‎30-07-2007

Re: PlusNet going to use Thompson routers ??????? are you mad.

We've got a Speedtouch in the office which has never missed a beat over the last few years. I used one at home until I acquired a Draytek after which it was retired for use as a spare, but that never gave any problems. A quick Google search doesn't seem to indicate any systemic problems.
What's the issue?
Regards,
Neil
gswindale
Grafter
Posts: 942
Registered: ‎05-04-2007

Re: PlusNet going to use Thompson routers ??????? are you mad.

Hmm, why hasn't the OP responded as yet?  Is it because that as an IT Professional, he know's he's in the wrong by not qualifying his statement at the original time of posting?
Community Veteran
Posts: 3,486
Registered: ‎02-10-2008

Re: PlusNet going to use Thompson routers ??????? are you mad.

Well he's not been online since last night when making the post. - http://community.plus.net/forum/index.php?action=profile;u=9566
Only registered on the forum ten minutes before making the 1 post.........
.
pierre_pierre
Grafter
Posts: 19,757
Registered: ‎30-07-2007

Re: PlusNet going to use Thompson routers ??????? are you mad.

well I like his signature
Quote
MADNESS. 
Community Veteran
Posts: 5,880
Thanks: 1
Registered: ‎05-04-2007

Re: PlusNet going to use Thompson routers ??????? are you mad.

Moderators Note:
Let's bring this back on topic, which to remind everyone is Thomson routers / PN's choice of hardware, not the credentials of the OP and his / her post.
Thank You Smiley
Daniel
techguy
Grafter
Posts: 2,540
Registered: ‎12-09-2008

Re: PlusNet going to use Thompson routers ??????? are you mad.

I'm of the opinion that people should source their own hardware, that way people cannot complain.
In the days of dial up, no ISP used to provide a modem did they?