cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

No wireless on new Thomson?

BlackCloud
Newbie
Posts: 1
Registered: ‎08-08-2009

No wireless on new Thomson?

Could do with a little help guys.  I am ok with computers wireless etc. but I have just set my dad up a couple of days ago on Plusnet broadband for the first time.  He has been sent the wireless 4 port Thomson router.  Finally we got it going, but there is no wireless signal.  The light isn't on and I don't detect it.  there is a little push button switch on he front, but that doesn't seem to work.  Does it come set to 'off' by default?  I looked at the menu, but for some reason on my dads monitor, running at 1024 x 768 the router config screen is tiny, miniscule in fact!  I can't read anything! are there some settings to activate.  The set up leaflet implies it is already running and ready to log into?
2 REPLIES
Community Veteran
Posts: 3,486
Registered: ‎02-10-2008

Re: No wireless on new Thomson?

Have you tried pushing  the button for about 5 to 10 seconds - ?

It may not mention it here, but this
http://www.plus.net/support/broadband/hardware/t585v7new.shtml
Try Ctrl + on your browser - this should enlarge the image
goto
http://192.168.1.254/cgi/b/_wli_/cfg/?be=0&l0=3&l1=1&name=WLAN:
and you should see if the inteface is enabled or not together with the netwrok name (SSID )
and the encryption: 
WPA-PSK Encryption Key:
make sure that is on:


Community Veteran
Posts: 4,915
Thanks: 139
Fixes: 25
Registered: ‎14-07-2009

Re: No wireless on new Thomson?

I set up a Thomson router supplied by Plusnet last Friday.  The wireless was already running and ready to log into.