cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Can't play youtube vids on Ipad 2 ios7 Through BB

30FTTC06
Pro
Posts: 2,286
Thanks: 108
Fixes: 4
Registered: ‎18-02-2013

Can't play youtube vids on Ipad 2 ios7 Through BB

Just looking for a bit of wisdom really, every android device/pc we have weather it be Linux or Windows will play youtube videos through a bullitin board, except for the Ipad 2 Running ios7, it could more than likely be an Unbound configuration issue but i'm not convinced of that yet though. The only difference i'm aware of is HTML.5 Vs Flash.
11 REPLIES 11
Nibiru
Community Veteran
Posts: 5,797
Thanks: 424
Fixes: 11
Registered: ‎11-08-2007

Re: Can't play youtube vids on Ipad 2 ios7 Through BB

Have you tried these ideas ? - https://discussions.apple.com/thread/5358168?start=0&tstart=0
Plusnet FTTC 80/20 IPv4/30, Hurricane Electric 6in4 IPv6/48, Pulse8 landline & calls, SamKnows 600N
Vigor 130 modem, pfSense 2.6.0 router, DrayTek WAPs, Devolo dLAN 500, Gigaset N300A-IP VoIP DECT
30FTTC06
Pro
Posts: 2,286
Thanks: 108
Fixes: 4
Registered: ‎18-02-2013

Re: Can't play youtube vids on Ipad 2 ios7 Through BB

Many thanks purleigh, i'll have a mooch  Smiley
30FTTC06
Pro
Posts: 2,286
Thanks: 108
Fixes: 4
Registered: ‎18-02-2013

Re: Can't play youtube vids on Ipad 2 ios7 Through BB

Minor bugfix on youtube app that was sitting waiting to be upgraded  Grin
Thanks again  purleigh
edit: Still broken, it worked after i restarted the pad, then shortly after it stopped working.
Nibiru
Community Veteran
Posts: 5,797
Thanks: 424
Fixes: 11
Registered: ‎11-08-2007

Re: Can't play youtube vids on Ipad 2 ios7 Through BB

Is it like Windows Update, where you do an update, and then find that there is an update for the first update ?
Plusnet FTTC 80/20 IPv4/30, Hurricane Electric 6in4 IPv6/48, Pulse8 landline & calls, SamKnows 600N
Vigor 130 modem, pfSense 2.6.0 router, DrayTek WAPs, Devolo dLAN 500, Gigaset N300A-IP VoIP DECT
30FTTC06
Pro
Posts: 2,286
Thanks: 108
Fixes: 4
Registered: ‎18-02-2013

Re: Can't play youtube vids on Ipad 2 ios7 Through BB

Dunno, i don't own it  Smiley
when i catch hold of it i'll take another look.
edit: It doesn't appear so no hmmmmmm
30FTTC06
Pro
Posts: 2,286
Thanks: 108
Fixes: 4
Registered: ‎18-02-2013

Re: Can't play youtube vids on Ipad 2 ios7 Through BB

Can somebody please test this BB youtube link with an ipad if you have 1, i just need to know for my sanity that it's nothing to do with my Router or equipment. Sad
http://www.musicbanter.com/reggae-ska/74206-rip-junior-murvin.html
dvorak
Moderator
Moderator
Posts: 28,384
Thanks: 6,220
Fixes: 1,451
Registered: ‎11-01-2008

Re: Can't play youtube vids on Ipad 2 ios7 Through BB

I've just played both clips OK on an iPad Air
Customer / Moderator
If it helped click the thumb
If it fixed it click 'This fixed my problem'
30FTTC06
Pro
Posts: 2,286
Thanks: 108
Fixes: 4
Registered: ‎18-02-2013

Re: Can't play youtube vids on Ipad 2 ios7 Through BB

Many thanks dvorak, can i be cheeky and ask if you use the default browser ? We have an ipad2 but can't seem to play any embeded youtube videos since an update from ios6.x to ios7
Done all the normal stuff like uninstall re-install youtube etc, but still no good, i was thinking of trying another browser.
dvorak
Moderator
Moderator
Posts: 28,384
Thanks: 6,220
Fixes: 1,451
Registered: ‎11-01-2008

Re: Can't play youtube vids on Ipad 2 ios7 Through BB

no, I use Chrome. I'll try it on a iPad 3 in a bit.
Just tried in Safari on the air and it works fine.
Customer / Moderator
If it helped click the thumb
If it fixed it click 'This fixed my problem'
dvorak
Moderator
Moderator
Posts: 28,384
Thanks: 6,220
Fixes: 1,451
Registered: ‎11-01-2008

Re: Can't play youtube vids on Ipad 2 ios7 Through BB

iPad 3 with Safari plays ok too.
Customer / Moderator
If it helped click the thumb
If it fixed it click 'This fixed my problem'
30FTTC06
Pro
Posts: 2,286
Thanks: 108
Fixes: 4
Registered: ‎18-02-2013

Re: Can't play youtube vids on Ipad 2 ios7 Through BB

Many thanks for the replies again dvorak, I had to pop out. Well the only thing I can put it down to is a configuration or similar with the router. I use a seperate box for my wireless devices, but have already moved that over to the TG582n in the last 10 minutes which gives the same result, so that rules that out. I'll keep digging at this now, it's gone on far to long.