cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Banking app

ApDan
Interested
Posts: 1
Registered: ‎12-10-2018

Banking app

For two days I've been unable to access my First Direct banking app. They say they know nothing about the problem but I have read online that it is a problem with BT/Plusnet servers. When I try to login I get a message saying login failed, check internet connection. There is no problem with the connection for anything else. There was a suggestion to switch off router and try again, I did this without success.

5 REPLIES 5
Baldrick1
Moderator
Moderator
Posts: 9,621
Thanks: 4,325
Fixes: 345
Registered: ‎30-06-2016

Re: Banking app

If you're switching off to try to pick up a different IP address you need to leave it off for over an hour and then keep your fingers crossed as the addresses can be quite sticky.

Moderator and Customer
If this helped - select the Thumb
If it fixed it,  help others - select 'This Fixed My Problem'

adrianscotter
Pro
Posts: 240
Thanks: 152
Fixes: 2
Registered: ‎28-10-2016

Re: Banking app

Or for £5, you can have a fixed IP address from PlusNet that's UK registered.  I had to do that in the end to use SystmOnline...

Live long and prosper!
VileReynard
Hero
Posts: 12,613
Thanks: 630
Fixes: 20
Registered: ‎01-09-2007

Re: Banking app

Are these £5 addresses the same thing as a dynamic address that never changes?

"In The Beginning Was The Word, And The Word Was Aardvark."

idonno
Champion
Posts: 1,530
Thanks: 527
Fixes: 6
Registered: ‎22-10-2015

Re: Banking app

I paid £5 for a static address when I first joined Plusnet few years back. Been the same IP address ever since.

Dynamic addresses can and do change.That's why they are called Dynamic Grin

Ever helpful. Grin Sure, I’d love to help you out. Now which way did you come in?
VileReynard
Hero
Posts: 12,613
Thanks: 630
Fixes: 20
Registered: ‎01-09-2007

Re: Banking app

Never mind.

"In The Beginning Was The Word, And The Word Was Aardvark."