Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

BT Voyager

trx
Newbie
Posts: 3
Registered: ‎06-08-2007

BT Voyager

I originally setup my wireless router with a wired connection which works fine. Yesterday I purchased the wirless adapter and can't quite get it to work correctly. If you have a wired connection it will work fine however once you unplug it will either work temporarily or not at all. Any suggestions?
My wirless connection says it is sending bytes but received is 0?
3 REPLIES
trx
Newbie
Posts: 3
Registered: ‎06-08-2007

Re: BT Voyager

Not to worry believe I have resolved this issue. To fix
1.  I uninstalled my adapter
2. Reset router and turned off
3. Unplug wired connection
4. Reset machine and re-installed adapter by following instructions
5. Enter wep code and it all works fine
I guess it just get confussd with too many connections out of intrest could I have solved this without uninstalling everything?
Community Gaffer Community Gaffer
Posts: 15,600
Thanks: 239
Fixes: 51
Registered: ‎05-04-2007

Re: BT Voyager

Good to know you figured this one out, let us know if you have any other questions.
 Chris Parr
 Plusnet Help Team
Highlighted
trx
Newbie
Posts: 3
Registered: ‎06-08-2007

Re: BT Voyager

OK I tell a lie its not working after coming in from work today and turning my laptop on it worked initially for say 10 minutes and now it won't unless you use a wired connection - if you have both enabled then it won't work. Once you disable the wireless connection the connection works again - stuck...