cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

rDNS changed itself back to default

FIXED
jtankard
Newbie
Posts: 8
Registered: 09-05-2014

rDNS changed itself back to default

Hi Guys,

 

I know this topic exists but it's quite old. Just want to say we are a business customer and rDNS is still changing by itself back to default, after speaking to a really helpful support guy called Simon in support he said this could ONLY be changed manually not automatically - my question is then, who is changing rDNS back to default without the customers agreement? This has caused us no end of email issues this week until we realized what had happened.

Simon is thankfully putting it back to what it should be.

 

Regards John

11 REPLIES
Moderator
Moderator
Posts: 17,559
Thanks: 1,096
Fixes: 127
Registered: 11-01-2008

Re: rDNS changed itself back to default

just checked mine and its changed back as well Sad
Will Moderate For Thanks
jtankard
Newbie
Posts: 8
Registered: 09-05-2014

Re: rDNS changed itself back to default

It's bizarre Dvorak - it needs looking into by technical as this could cause business email users who run their own servers no end of problems if they don't realize it could have possibly reverted back to default.

Community Veteran
Posts: 2,265
Thanks: 102
Fixes: 4
Registered: 18-02-2013

Re: rDNS changed itself back to default

Me too, oh lord..... Roll eyes

RichardB
Pro
Posts: 322
Thanks: 79
Fixes: 4
Registered: 19-11-2008

Re: rDNS changed itself back to default

and mine Sad

Someone run the wrong script?

 

Community Veteran
Posts: 6,364
Thanks: 490
Fixes: 45
Registered: 30-07-2007

Re: rDNS changed itself back to default

Looks like it's widespread, mind's gone too

RealAleMadrid
Seasoned Pro
Posts: 590
Thanks: 208
Fixes: 9
Registered: 07-07-2009

Re: rDNS changed itself back to default

Me too, I hope plusnet will fix this quickly.

Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 13,003
Thanks: 786
Fixes: 70
Registered: 04-04-2007

Re: rDNS changed itself back to default

Fix
Apologies folks, we've identified the issue and things should be back to normal early tomorrow morning after an overnight reload.

Thanks for bringing it to our attention.

Bob Pullen
Plusnet Products Team
If I've been helpful then please give thanks ⤵

Moderator
Moderator
Posts: 17,559
Thanks: 1,096
Fixes: 127
Registered: 11-01-2008

Re: rDNS changed itself back to default

Thanks bob Smiley
Will Moderate For Thanks
Community Veteran
Posts: 2,265
Thanks: 102
Fixes: 4
Registered: 18-02-2013

Re: rDNS changed itself back to default

All good here now, Cheers.

Moderator
Moderator
Posts: 17,559
Thanks: 1,096
Fixes: 127
Registered: 11-01-2008

Re: rDNS changed itself back to default

sorted here too Smiley
Will Moderate For Thanks
Community Veteran
Posts: 3,274
Thanks: 339
Fixes: 12
Registered: 24-10-2013

Re: rDNS changed itself back to default

so why does this keep happening?
this is not the first (or even second) time this has happened in a recent timescale.

saying you've identified the issue is one thing, but clearly you keep having the same issue otherwise it would have been a one-off occurrence.