cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Code error in support centre help assistant question response messages...

firstalpha
Grafter
Posts: 272
Thanks: 1
Registered: ‎10-04-2007

Code error in support centre help assistant question response messages...

Each time I upload an image in connection with a support query, a code error is generated, as follows:

<br /><br /><a href="//www.plus.net/wizard/attachment.html?contact_id=194483598 >Download Attachment</a>

'"' is missing after 'id_194483598'

Is this a 'known' issue?

2 REPLIES
Plusnet Staff
Plusnet Staff
Posts: 6,346
Thanks: 31
Fixes: 5
Registered: ‎26-11-2011

Re: Code error in support centre help assistant question response messages...

Hey,

I wasn't aware of this issue. Is this happening whenever you attempt to attach an image to a Support Ticket? When you're trying to to do this, is the ticket with you, or our Support Team?

Chris Pettitt
Cloud Environments Engineer
firstalpha
Grafter
Posts: 272
Thanks: 1
Registered: ‎10-04-2007

Re: Code error in support centre help assistant question response messages...

Hey Chris... each time I upload a screenshot image, the code error mentioned above causes all subsequent text to remain part of the live link...

I inspected the page source in the Firefox browser and all the errors are highlighted in red...

This didn't stop me having my issue resolved...

I think it is more of a 'cosmetic' issue than a potential limitation on the support functions...

It will be interesting to see whether the issue can be corrected...