cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

where is dynamic DNS configuration dialog in hub one

eastayrshire
Hooked
Posts: 9
Registered: ‎10-07-2018

where is dynamic DNS configuration dialog in hub one

as title, just received this, serious chance i am just stupid

14 REPLIES
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 10,003
Thanks: 3,176
Fixes: 505
Registered: ‎21-04-2017

Re: where is dynamic DNS configuration dialog in hub one

Hi there.

Could you post up a screenshot of what you're seeing?

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Anoush Mortazavi
 Plusnet Help Team
eastayrshire
Hooked
Posts: 9
Registered: ‎10-07-2018

Re: where is dynamic DNS configuration dialog in hub one

It's what I'm not seeing that's the issue so to post meaningful screenshots would be to post every configuration screen, I might just be missing where the option is .
eastayrshire
Hooked
Posts: 9
Registered: ‎10-07-2018

Re: where is dynamic DNS configuration dialog in hub one

Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 13,731
Thanks: 266
Fixes: 76
Registered: ‎27-04-2007

Re: where is dynamic DNS configuration dialog in hub one

Hi there,

 

I'm not aware of where that is. The relevant people I'd need to ask aren't available at the moment so I'll come back to you and tag @Browni in the meantime who posted the image in the thread you linked to. 

 

Adam 

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Adam Walker
 Plusnet Help Team
eastayrshire
Hooked
Posts: 9
Registered: ‎10-07-2018

Re: where is dynamic DNS configuration dialog in hub one

Thanks
Browni
Aspiring Hero
Posts: 2,299
Thanks: 790
Fixes: 47
Registered: ‎02-03-2016

Re: where is dynamic DNS configuration dialog in hub one

I don't have easy access to a Hub One at present but can assure you that screenshot is from a Hub One as that was the only Plusnet supplied router I used. The giveaway is the pink option buttons Smiley

I must have been really bad in a previous life as this was my 3rd ISP in a row that used lithium.
Now you're stuck with me because my new ISP doesn't run a forum Cheesy
eastayrshire
Hooked
Posts: 9
Registered: ‎10-07-2018

Re: where is dynamic DNS configuration dialog in hub one

I'm either stupid (entirely possible), or perhaps a different iteration of firmware
Browni
Aspiring Hero
Posts: 2,299
Thanks: 790
Fixes: 47
Registered: ‎02-03-2016

Re: where is dynamic DNS configuration dialog in hub one

Are you sure it's a Hub One you have?
I don't know if the Hub Zero supported this function.
I must have been really bad in a previous life as this was my 3rd ISP in a row that used lithium.
Now you're stuck with me because my new ISP doesn't run a forum Cheesy
eastayrshire
Hooked
Posts: 9
Registered: ‎10-07-2018

Re: where is dynamic DNS configuration dialog in hub one

Definitely a hub one
Community Veteran
Posts: 1,635
Thanks: 294
Fixes: 35
Registered: ‎13-08-2015

Re: where is dynamic DNS configuration dialog in hub one

I don't have easy access either at the moment, but I believe it's in the Advanced Tab, either Firewall or Home Network. Why not have a look? 

eastayrshire
Hooked
Posts: 9
Registered: ‎10-07-2018

Re: where is dynamic DNS configuration dialog in hub one

I did look , couldn't see it, it's at my parents house, it's not a huge deal inasmuch as a static IP for £5 fixes it etc but I was sure it would be there
eastayrshire
Hooked
Posts: 9
Registered: ‎10-07-2018

Re: where is dynamic DNS configuration dialog in hub one

It's under the broadband tab , I was indeed an idiot, thanks to all who replied & helped with their time
Browni
Aspiring Hero
Posts: 2,299
Thanks: 790
Fixes: 47
Registered: ‎02-03-2016

Re: where is dynamic DNS configuration dialog in hub one

Yay! I'm glad you found it in the end Smiley
I must have been really bad in a previous life as this was my 3rd ISP in a row that used lithium.
Now you're stuck with me because my new ISP doesn't run a forum Cheesy
eastayrshire
Hooked
Posts: 9
Registered: ‎10-07-2018

Re: where is dynamic DNS configuration dialog in hub one

Age related cognitive decline :-(