cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

td-w9970 setup

FIXED
smashraf
Newbie
Posts: 4
Registered: 06-05-2017

td-w9970 setup

have tried auto and manual but not getting any where as i need to check a blocked site see if it is ok

the plusnet modem is working fine no problem but the site is blocked for some reason also have tried the safe guard and all those blocked categories but no luck so far.

may be should tell you what happened.

last month downloaded opera web browser to try vpn did notice that it reset the plusnet modem few times so did not like it

uninstalled it but since then no download from yahoo financial site have tried resetting the plusnet modem but nothing so bought this one but now can not set it.

i need that download so some one must have an idea would be greatfull.

5 REPLIES
bill888
Seasoned Pro
Posts: 810
Thanks: 105
Fixes: 21
Registered: 18-10-2008

Re: td-w9970 setup

Fix

 

When you used Quick Setup in TD-W9970, did you enter your full plusnet username and password ?

The format of the username is typically:      username@plusdsl.net

 

TD-W9970 emulator

http://www.tp-link.gr/resources/simulator/W9970V1_Emulator/index.htm

smashraf
Newbie
Posts: 4
Registered: 06-05-2017

Re: td-w9970 setup

no,in user name i entered the name that is on the card with the plusnet modem typically it starts with plusnet

is that where i went wrong ? well no harm in trying will try your way.

SpendLessTime
Aspiring Hero
Posts: 2,375
Thanks: 585
Fixes: 53
Registered: 21-09-2009

Re: td-w9970 setup

@smashraf

Welcome to the forums.

The details you need to set up your connection to Plusnet are given at https://www.plus.net/help/broadband/broadband-connection-settings/

smashraf
Newbie
Posts: 4
Registered: 06-05-2017

Re: td-w9970 setup

hi

thanks for putting me on the right track and now it is on line.

thanks once again

smashraf
Newbie
Posts: 4
Registered: 06-05-2017

Re: td-w9970 setup

thanks for your reply bill888 was good enough to put me on the right track so sorted now.