cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

home one

Dave8
Browser
Posts: 1
Registered: ‎08-12-2015

home one

My router keeps losing my login details and reverts to setup@plusnet with no password
all details i can find

1. Product name: Plusnet Hub
2. Serial number: +081441+NQ52925278
3. Firmware version: Software version 4.7.5.1.83.8.217.1.1 Last updated 07/01/16
4. Board version: Plusnet Hub One
5. DSL uptime: 4 days, 19:31:07
6. Data rate: 1999 / 39952
7. Maximum data rate: 20470 / 62784
8. Noise margin: 21.5 / 12.5
9. Line attenuation: 19.9 / 17.6
10. Signal attenuation: 21.5 / 17.7
11. Data sent/received: 2.1 GB / 37.0 GB
12. Broadband username: #######
13. 2.4 GHz Wireless network/SSID: #####
14. 2.4 GHz Wireless connections: Enabled (802.11 b/g/n (up to 144 Mb/s))
15. 2.4 GHz Wireless security: WPA2
16. 2.4 GHz Wireless channel: Automatic (Smart Wireless)
17. 5 GHz Wireless network/SSID: ########
18. 5 GHz Wireless connections: Enabled (802.11 a/n/ac (up to 1300 Mb/s))
19. 5 GHz Wireless security: WPA2
20. 5 GHz Wireless channel: Automatic (Smart Wireless)
21. Firewall: Default
22. MAC Address: a0:1b:29:66:5f:42
23. Modulation: G.993.2 Annex B
24. Software variant: AA
25. Boot loader: 1.0.0

 

 

Its a pain in the but having to put my details back in every day and even then sometimes it wont take 

1 REPLY 1
BenB
Plusnet Alumni (retired)
Plusnet Alumni (retired)
Posts: 541
Fixes: 20
Registered: ‎02-03-2015

Re: home one

Hi Dave8,

I'm sorry to hear about this, can you follow the steps in this link please to perform a factory reset for your Hub One http://www.plus.net/support/broadband/hardware/hub-one-user-guide.shtml

Doing this will kick start our automation system to configure your correct details in your router so that this should never happen again.