cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Time within settings incorrect?

Cagney1994
Rising Star
Posts: 386
Thanks: 11
Fixes: 3
Registered: ‎28-07-2013

Time within settings incorrect?

Hi.

When looking into the 'Access' feature within the settings, it seems the time hasn't changed when the clocks moved forward an hour.

Is there any way I can do this manually or will it have to be at PN's end?

Thanks.
5 REPLIES 5
jab1
Seasoned Hero
Posts: 5,990
Thanks: 2,027
Fixes: 63
Registered: ‎24-02-2012

Re: Time within settings incorrect?

Cagney1994
Rising Star
Posts: 386
Thanks: 11
Fixes: 3
Registered: ‎28-07-2013

Re: Time within settings incorrect?

Thanks. And one of your posts in that thread states:

"I'm afraid all you can do at the moment is adjust the time in the access control to one hour forward, which is a temporary, but effective, measure."
______

How would I do that?
jab1
Seasoned Hero
Posts: 5,990
Thanks: 2,027
Fixes: 63
Registered: ‎24-02-2012

Re: Time within settings incorrect?

Sorry, can't help on your question - I have never had cause to use access control in all my computer days (30+ years), and I also have never seen a Hub router - I still use the TG582N because of its data access. All Hubs are too locked-down and useless for obtaining the kind of information I want.

BTW - the 'one hour forward' should be 'one hour back' - misread the clock.😉

John
Cagney1994
Rising Star
Posts: 386
Thanks: 11
Fixes: 3
Registered: ‎28-07-2013

Re: Time within settings incorrect?

No worries 😊
dvorak
Moderator
Moderator
Posts: 24,797
Thanks: 4,489
Fixes: 1,139
Registered: ‎11-01-2008

Re: Time within settings incorrect?


Moderators Note


This topic has been moved from ADSL Broadband to My Router

Customer / Moderator
If it helped click the thumb
If it fixed it click 'This fixed my problem'