cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Struggling Router/Wifi Drops - Hub One

joethomasld
Hooked
Posts: 7
Thanks: 2
Registered: ‎23-07-2020

Struggling Router/Wifi Drops - Hub One

Hello,

 

I was wondering if anyone can help/suggest if this is a router problem or just a connection problem or just needing a different router/boost to the wifi.

 

We're struggling at the moment with what seems to be the amount of devices connected with drops on connection most of the time and slow network speeds in general. There also seems to always be a lot of activity with the firewall which i am worried will destroy the performance of what seems to be an already struggling router. 

 

If it's the case of we're pushing the router to the max then I can look at getting a solution or better router.

 

Let me know what informations/logs you need.


Thanks in advance,

 

Joe

4 REPLIES 4
Mads
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 1,873
Thanks: 205
Fixes: 79
Registered: ‎06-08-2018

Re: Struggling Router/Wifi Drops - Hub One

Hello @joethomasld

Thanks for your contact over the community forums and apologies I couldn't reach you on the phone. I've created a support ticket on your account with more info here. 

 

Thanks. 

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Maddy S
 Plusnet Help Team


joethomasld
Hooked
Posts: 7
Thanks: 2
Registered: ‎23-07-2020

Re: Struggling Router/Wifi Drops - Hub One

Sorry I missed you earlier.

Will be available all day today.

Thanks,

 

Joe

Alex
Community Veteran
Posts: 5,167
Thanks: 781
Fixes: 12
Registered: ‎05-04-2007

Re: Struggling Router/Wifi Drops - Hub One

What router are you using?

How old is it?

It is possible it is on it's way out.

joethomasld
Hooked
Posts: 7
Thanks: 2
Registered: ‎23-07-2020

Re: Struggling Router/Wifi Drops - Hub One

Is a Hub One and would of thought around a year old.

If I’m honest just trying to determine wether it’s the amount of devices/the coverage not being strong enough or if the router needs a bit of config on the WiFi settings. Or just the firmware.

Cheers,

Joe