cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Sagemcom Plusnet Hub One - No traffic indicators

Addtenman
Grafter
Posts: 38
Thanks: 9
Registered: 18-03-2010

Sagemcom Plusnet Hub One - No traffic indicators

I am using the Sagemcom Plusnet Hub One router with no problems.
My previous Plusnet routers all had indication lights that showed traffic.
This was very useful in diagnosing any problems e.g.with the browser, PC, or line.
This router doesn't normally show anything at all in the window at the front.
Is there an option anywhere to show traffic?
If not do Plusnet have other routers available that do?
Thanks.

3 REPLIES
Baldrick1
Pro
Posts: 250
Thanks: 84
Fixes: 9
Registered: 30-06-2016

Re: Sagemcom Plusnet Hub One - No traffic indicators

Unless you can live with the one light changing colour if there are problems I'm afraid you'll have to buy one yourself from one of the mainstream manufacturers.

Community Veteran
Posts: 2,909
Thanks: 168
Fixes: 3
Registered: 05-04-2007

Re: Sagemcom Plusnet Hub One - No traffic indicators

Well I have the opposite problem from the OP.

My traffic light constantly flashes even when I am not using the internet on cable.

Initially I thought my Wi-Fi connection or computer had been hacked. So turn all devices off, disable Wi-Fi. Still happens.

Looked on their forums, it was reported due a firmware update and that is basically how it is. Tough. Well as it still works I just leave it as it is.

So unless they moan at me, I have to live with it. Wish they'd patch it though.

Addtenman
Grafter
Posts: 38
Thanks: 9
Registered: 18-03-2010

Re: Sagemcom Plusnet Hub One - No traffic indicators

Thanks Baldrick1,  I guessed that might be the answer.
Why on earth have they removed this useful facility? You don't need to answer that!! Smiley
I might just look for another router.