cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Router stopped working

miketheb
Newbie
Posts: 3
Registered: ‎17-09-2018

Router stopped working

Hi

My Hub One router stopped working for no apparent reason. It had been working fine for a couple of months. My computer was connected to the router, but there was no internet access

When I logged into the router I noticed that the user name had gone back to.......

setup@plusdsl.net

...so I changed it back to my real user name (I did also re-input my password) and the router worked fine again

What is odd is the router name (the one you can change if you wish) remained the same as I changed it to when I started with Plusnet.

So it looks like the router forgot the user name (it may have also lost the password, but did re-input it).

This is for information only - it may help you

Mike

 

2 REPLIES 2
dvorak
Moderator
Moderator
Posts: 24,810
Thanks: 4,489
Fixes: 1,139
Registered: ‎11-01-2008

Re: Router stopped working


Moderators Note


This topic has been moved from Fibre to My Router

Customer / Moderator
If it helped click the thumb
If it fixed it click 'This fixed my problem'
miketheb
Newbie
Posts: 3
Registered: ‎17-09-2018

Re: Router stopped working

So the bottom line is...........

The SSID remained in the router memory which is why my computer would still connect to it.

I had changed the router ip addresses when I first set it up, and this also remained in the router memory, 

The user named had been forgotten 

As regards the password I don't know - it may or may not have been forgotten as I re-entered it

Regards

Mike