cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Plusnet Hub & TP Link Booster problems

davebetts
Hooked
Posts: 9
Registered: ‎26-09-2019

Plusnet Hub & TP Link Booster problems

Hi all my Homehub 6 died last week so im back to using the Plusnet router.

 

I ended up buying a AC750 Wi-Fi Range Extender RE200.

 

Trouble is i cant connect to the 2.4ghz network on the extender when setting it up,it connects to the 5ghz fine any ideas ive change the 2.4ghz wifi channel but it still doesn't work also reset the booster twice.

 

The Tp links wifi is showing on my pc but its unable to connect when i click the 2.4ghz ssid ????Huh

4 REPLIES 4
davebetts
Hooked
Posts: 9
Registered: ‎26-09-2019

Re: Plusnet Hub & TP Link Booster problems

Just changed the Wireless interface type from up to 144 to 300 then reset up and fingers crossed its working 

Beyhive
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 722
Thanks: 100
Fixes: 43
Registered: ‎25-02-2019

Re: Plusnet Hub & TP Link Booster problems

Hi @davebetts, sorry for the delay in picking this up.

 

Is it all working now?

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Faris
 Plusnet Help Team
davebetts
Hooked
Posts: 9
Registered: ‎26-09-2019

Re: Plusnet Hub & TP Link Booster problems

It's working OK but I've problems with the Internet speed now.

I've given up and have bought a tp link Archer VR400 just a shame the PlusNet router is so poor.
RandallFlagg
Plusnet Alumni (retired)
Plusnet Alumni (retired)
Posts: 1,915
Fixes: 75
Registered: ‎11-01-2018

Re: Plusnet Hub & TP Link Booster problems

 

Sorry to hear this, @davebetts

 

Is the speed of your connection as you'd expect on a wired connection? Is it slow on wifi both via the extender and via a direct wifi connection?

 

Best wishes

 

Dave