cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

No dial tone or broadband connection

FIXED
Loretta2702
Newbie
Posts: 3
Registered: ‎03-11-2018

No dial tone or broadband connection

I've had a message to say phone services were activated yesterday and broadband this morning. I've plugged the phone into the main socket with no issue, plugged it into the filter with no issue, but when I plug my broadband into the socket, there is no dial tone on the phone and broadband is flashing red. Anyone have any idea what I can do to resolve this? I've used 3 different filters and all do the same. Thanks
4 REPLIES 4
Baldrick1
Seasoned Hero
Posts: 6,988
Thanks: 3,118
Fixes: 214
Registered: ‎30-06-2016

Re: No dial tone or broadband connection

Fix

Welcome to the forum.

It sounds like you have a dead modem. Alternatively iare you plugging the line from your filter into the DSL socket, not the WAN (on Hub One) or  one of the LAN ones?

Loretta2702
Newbie
Posts: 3
Registered: ‎03-11-2018

Re: No dial tone or broadband connection

Oh gosh I feel so stupid lol, I had it plugged into the WAN socket!! All fixed now thank you
Baldrick1
Seasoned Hero
Posts: 6,988
Thanks: 3,118
Fixes: 214
Registered: ‎30-06-2016

Re: No dial tone or broadband connection

Please don't feel stupid. I wouldn't have known that this can cause these symptoms if I hadn't in the past done it myself!

Loretta2702
Newbie
Posts: 3
Registered: ‎03-11-2018

Re: No dial tone or broadband connection

Thank you for taking the time to help me very much appreciated. I have a happy 12 year old now lol.