cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hub one hissing

Highlighted
Newbie
Posts: 1
Registered: ‎12-02-2019

Hub one hissing

Just upgraded my contract last week mainly as I had outdated router and wanted a new one but have found the last couple days it seems to making hissing noises resetting it seems to fix temporarily but comes back anyone else had this problem
3 REPLIES 3
Highlighted
Hero
Posts: 4,170
Thanks: 1,810
Fixes: 120
Registered: ‎30-06-2016

Re: Hub one hissing

If you look on the router board you will see that it’s a well known problem. Unfortunately all Plusnet will do these days is to suggest that you lose a major feature of the router by switching off the 5GHz band.

Highlighted
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 14,933
Thanks: 407
Fixes: 117
Registered: ‎27-04-2007

Re: Hub one hissing

Hi there, sorry to see that there's an issue with this. Yes, you may notice from other similar posts that we have advised to try disabling the 5ghz channel in wireless settings to help in case this is an issue. It might also be worth trying a factory reset: https://www.plus.net/help/broadband/router-user-guides/

 

 

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Adam Walker
 Plusnet Help Team
Highlighted
Moderator
Moderator
Posts: 29,069
Thanks: 2,810
Fixes: 416
Registered: ‎14-04-2007

Re: Hub one hissing


Moderators Note


This topic has been moved from Fibre Broadband to My Router

 


 

Customer and Forum Moderator. Windows 10 Firefox 74.0.1 (64-bit)

Life is tough enough without adding Linux into the mix.