cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hub one firmware update request

Protech
Rising Star
Posts: 61
Thanks: 27
Fixes: 1
Registered: ‎26-09-2017

Hub one firmware update request

I have repurposed a spare plusnet hub one to replace a hub zero on ADSL for a friend who is a a current plusnet customer.

The connection seems to drop at least once a day on the hub 1 whereas the hub zero would maintain a connection for 2weeks. 

The firmware on the hub 1 Is quite old

 Plusnet Hub One | Software version 4.7.5.1.83.8.237.2.2

It won't update automatically as it seems to be on the cease list.

I am happy to pm the account details over to a staff member

Thanks

You can check out but you can never leave ( easily)
5 REPLIES 5
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 1,095
Thanks: 181
Fixes: 37
Registered: ‎07-12-2017

Re: Hub one firmware update request

Hi @Protech

 

Can you please PM us the following so we can add the router to the account:

 

- The username of the account

- The serial number of the router

- The MAC address on the router (only first 6 characters are needed)

 

Once we have added this, a factory reset should push the update.

 

Thanks.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Lauren Barry
 Plusnet Help Team
Protech
Rising Star
Posts: 61
Thanks: 27
Fixes: 1
Registered: ‎26-09-2017

Re: Hub one firmware update request

Hi @LaurenB
PM sent
You can check out but you can never leave ( easily)
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 7,352
Thanks: 771
Fixes: 294
Registered: ‎01-01-2012

Re: Hub one firmware update request

Thanks for the PM @Protech

We've added the details now

As @LaurenB advised above if they carry out a factory reset it should register on our end and the new firmware pushed out within 24 to 48 hours.

If it still hasn't updated after then let us know and we can see if we can get that pushed out remotely

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Matthew Wheeler
 Plusnet Help Team
Protech
Rising Star
Posts: 61
Thanks: 27
Fixes: 1
Registered: ‎26-09-2017

Re: Hub one firmware update request

Thanks @MatthewWheeler 

I have done the reset twice and waited 48hrs , however the router still appears to be on the ceased list

Regards Martin

22:09:20, 08 Dec. (34761.640000) CWMP: session closed due to error: Could not resolve host
22:09:20, 08 Dec. (34761.590000) CWMP: Server URL: https://ceased.tr69.p; Connecting as user: ACS username
22:09:20, 08 Dec.

(34761.580000) CWMP: Session start now. Event code(s): '6 CONNECTION REQUEST,0 BOOTSTRAP,4 VALUE CHANGE'

 

You can check out but you can never leave ( easily)
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 509
Thanks: 76
Fixes: 32
Registered: ‎25-02-2019

Re: Hub one firmware update request

Hi @Protech,

 

I have looked into it and I can see that my colleague added a 'colon' into the serial number by mistake which is why it hasn't worked. I have corrected this now.

 

Please factory reset the router again and it should update within the next 48 hours.

 

Thank you for your patience.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Faris
 Plusnet Help Team