cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hub One VPN issues

Starb7
Hooked
Posts: 6
Registered: 08-01-2015

Hub One VPN issues

Ok, may be a dumbass question but what is this setting for on the Hub One router:

 

Advanced Settings > VPN

 

I know what a VPN is and actually use one but I am at a loss as to what to configure/setup in this menu option.  Anyone got any ideas?

 

Cheers

5 REPLIES
Starb7
Hooked
Posts: 6
Registered: 08-01-2015

Re: Hub One VPN issues

No ideas anyone, not even PlusNet? 

Browni
Seasoned Champion
Posts: 1,519
Thanks: 429
Fixes: 35
Registered: 02-03-2016

Re: Hub One VPN issues

Doesn't the built in help on the Hub One describe what this does?
I must have been really bad in a previous life. This is my 3rd ISP in a row that uses lithium.
Starb7
Hooked
Posts: 6
Registered: 08-01-2015

Re: Hub One VPN issues

No, that's why I am asking on the forum.  Also, PN Tech (hmm) haven't got a clue either :/

Browni
Seasoned Champion
Posts: 1,519
Thanks: 429
Fixes: 35
Registered: 02-03-2016

Re: Hub One VPN issues

I remember seeing a brief description of what it did somewhere but I thought it was in the built in help.

hubonevpn.PNG

I must have been really bad in a previous life. This is my 3rd ISP in a row that uses lithium.
Starb7
Hooked
Posts: 6
Registered: 08-01-2015

Re: Hub One VPN issues

Yep, that's all you get.  So, what Port does it use (presumably 1723) how do your Forward the 'VPN' to a nominated device (presumably via Firewall) are there any other setting we should be a aware of?

I ask because I have a VPN inbound on Windows 10 (that did work with my TP Link) that doesn't with the H1... :/

 

TIA

 

Paul