cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

No DSL signal being received

Marksfish
Seasoned Pro
Posts: 1,042
Thanks: 269
Fixes: 4
Registered: ‎22-11-2014

No DSL signal being received

My account has gone live today. Got a email at 0430 to say accoumt is ready, red light on old router. Plug in PN router and light stays red, doesn't even sync. Tried several times and then tried my old router which is reporting no signal. Can't ring supoort as it doesn't open until 0730. Was hoping to have rhis running for the household bedore going to work. Will leave PN router plugged in, if someone can look into it asap please? I have home phone dialling tone, I suspect it is now PN but have no idea.
Thanks
Mark
5 REPLIES 5
Marksfish
Seasoned Pro
Posts: 1,042
Thanks: 269
Fixes: 4
Registered: ‎22-11-2014

Re: No DSL signal being received

Wife tells me it is workimg now. OR bod must have forgotten to flick both switches at once.
TheMightyAJ
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 2,226
Thanks: 318
Fixes: 118
Registered: ‎26-03-2018

Re: No DSL signal being received

Hi @Marksfish,

I'm glad to hear everything is up and running now. Please let us know if you have any further queries or issues and we'll be happy to take a further look into the issue.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Alex H
 Plusnet Help Team
Marksfish
Seasoned Pro
Posts: 1,042
Thanks: 269
Fixes: 4
Registered: ‎22-11-2014

Re: No DSL signal being received

So my sync is the highest it has been for a while, 55meg and throughput has increased during the day, at about 2pm it was only 20meg.

My Broadband Speed Test

I have managed to set up my Thinkbroadband BQM by putting my webcam into the DMZ. Looks like everything is quite saturated around here.

My Broadband Ping - Marksfish


Am I on a congested gateway?

 

Tracing route to marksfish.me.uk [92.48.108.230]
over a maximum of 30 hops:

1 * * * Request timed out.
2 * * * Request timed out.
3 * * * Request timed out.
4 17 ms 17 ms 17 ms be3-3104.psb-ir01.plus.net [195.166.143.136]
5 17 ms 17 ms 18 ms core1-BE1.southbank.ukcore.bt.net [195.99.125.130]
6 16 ms 24 ms 17 ms peer8-et-3-0-2.telehouse.ukcore.bt.net [109.159.252.182]
7 * * * Request timed out.
8 18 ms 18 ms 19 ms ae1-cr1.rdg.as29550.net [91.186.5.241]
9 19 ms 19 ms 19 ms port49-a.10.magic.as29550.net [94.76.199.34]
10 18 ms 18 ms 19 ms cambridge.eukhosting.net [92.48.108.230]

Trace complete.

I seem to recall in the past having to pipe hop. How would you do it on the current PN router?

Ta

Mark

Marksfish
Seasoned Pro
Posts: 1,042
Thanks: 269
Fixes: 4
Registered: ‎22-11-2014

Re: No DSL signal being received

Still busy connection wise, even after a disconnection and new gateway. Can't believe the packet loss and latency. When using these graphs before, it is unusual to see any yellow except 1/2 hourly spikes when runniung Testmynet auto tests. Even 4k streaming never showed this up. I can't believe putting a webcam in the DMZ has caused this.

My Broadband Ping - Marksfish

Marksfish
Seasoned Pro
Posts: 1,042
Thanks: 269
Fixes: 4
Registered: ‎22-11-2014

Re: No DSL signal being received

Seems the webcam was causing the busy issues. I have put a NowTV box in the DMZ now which has brought the graph back to a more manageable range and something I can monitor a bit easier. Shame I can't just set the router to accept ping, but this will do for the time being.

My Broadband Ping - Marksfish