cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

PlusNet Pro addon

daskinner
Grafter
Posts: 209
Registered: 15-12-2011

PlusNet Pro addon

Hi,
I'm not sure which product I'm on. Value, Extra or Pro ? I know if I login into my account and click addons pro isn't showing so does that mean I'm on pro?
Thanks
Dave
6 REPLIES
Plusnet Alumni (retired) orbrey
Plusnet Alumni (retired)
Posts: 10,540
Registered: 18-07-2007

Re: PlusNet Pro addon

Hi daskinner,
You're on our legacy Unlimited product, for which the Pro add-on isn't available I'm afraid.
daskinner
Grafter
Posts: 209
Registered: 15-12-2011

Re: PlusNet Pro addon

Oh right ok never mind. Any plans to change in the future?
Plusnet Alumni (retired) orbrey
Plusnet Alumni (retired)
Posts: 10,540
Registered: 18-07-2007

Re: PlusNet Pro addon

There's no plan to change that that I'm aware of, no. Sorry about that.
harvestgoddess
Dabbler
Posts: 14
Registered: 15-11-2012

Re: PlusNet Pro addon

Waste of time and waste of money
Community Veteran
Posts: 26,426
Thanks: 679
Fixes: 8
Registered: 10-04-2007

Re: PlusNet Pro addon

You can't make a statement like that!
What you need to recognise is that the Pro add-on isn't a blanket "go faster" across all activities. If you are using something specific that is slowed down by the traffic classification to a speed below the speed you see for say streaming, the Pro add-on will make a big difference.
jelv (a.k.a Spoon Whittler)
   Why I have left Plusnet (warning: long post!)   
Broadband: Andrews & Arnold Home::1 (FTTC 80/20)
Line rental: Pulse 8 Home Line Rental (£13/month)
Mobile: iD mobile (£4/month)
Devonian
Grafter
Posts: 1,854
Registered: 01-05-2011

Re: PlusNet Pro addon

agreed.
The Pro add on makes a huge difference to me. 
It also lowered my ping from mid 50's to mid 20's.