cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Error: change already in progress

Teuchter
Hooked
Posts: 9
Thanks: 2
Registered: ‎20-07-2016

Error: change already in progress

Went to renew my contract.

Changed Anytime first, while I was in the dashboard - which is now functioning like a 737Max, i.e. I cannot renew my contract because it says Error: change already in progress.

Is there anyone who knows what is going on?

 

6 REPLIES 6
jab1
Legend
Posts: 17,067
Thanks: 5,464
Fixes: 254
Registered: ‎24-02-2012

Re: Error: change already in progress

@Teuchter A bit like BT and their systems, the PN one can only handle one at a time - or so I believe.

John
Baldrick1
Moderator
Moderator
Posts: 11,699
Thanks: 5,203
Fixes: 418
Registered: ‎30-06-2016

Re: Error: change already in progress

@Teuchter 

Ring the Customer Options Team on 0800 013 2632 and they will sort your renewal. There's rarely much of a wait on this number.

Moderator and Customer
If this helped - select the Thumb
If it fixed it,  help others - select 'This Fixed My Problem'

Gandalf
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 26,573
Thanks: 10,294
Fixes: 1,600
Registered: ‎21-04-2017

Re: Error: change already in progress

Hi there,

You'll need to wait until your call plan change has gone through before you can renew your contract online. Alternatively if you can ring Customer Options on 0800 013 2632, they should be able to change your call plan and renew together. 

From 31st October 2022, I no longer have a regular presence here as I’ve moved on to a new role.
Anoush Mortazavi
Plusnet
Teuchter
Hooked
Posts: 9
Thanks: 2
Registered: ‎20-07-2016

Re: Error: change already in progress

Thanks Gandalf, but that's what I feared.

I have an antipathy to hanging on to a phone on speaker while I wait for a human. I'll wait and see if the dashboard lets me renew tomorrow or the following day.

Gandalf
Community Gaffer
Community Gaffer
Posts: 26,573
Thanks: 10,294
Fixes: 1,600
Registered: ‎21-04-2017

Re: Error: change already in progress

No problem, though there's normally not much of a wait to get through to Customer Options. 

From 31st October 2022, I no longer have a regular presence here as I’ve moved on to a new role.
Anoush Mortazavi
Plusnet
Townman
Superuser
Superuser
Posts: 23,032
Thanks: 9,617
Fixes: 160
Registered: ‎22-08-2007

Re: Error: change already in progress

... and you'll probably get a better deal ... especially if FTTP is now available in your location.

Superusers are not staff, but they do have a direct line of communication into the business in order to raise issues, concerns and feedback from the community.