cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Correcting address on Openreach database

FIXED
Plharv
Newbie
Posts: 3
Registered: ‎12-06-2018

Re: Correcting address on Openreach database

Hi,

Recently joined Plusnet and we had issues with address mismatch due to old house name still in BT system. Can you please help us rectify?
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 13,656
Thanks: 262
Fixes: 76
Registered: ‎27-04-2007

Re: Correcting address on Openreach database

Hi there, I've just checked your account and it looks like this was rectified and that you're now online. 

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Adam Walker
 Plusnet Help Team
Plharv
Newbie
Posts: 3
Registered: ‎12-06-2018

Re: Correcting address on Openreach database

Hi,

I checked BT’s Openreach and they still list our old house name, we had to frig the system when we joined you then changed it to correct one with Plusnet recently. However can you help us update the BT one like you have for others?
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 9,623
Thanks: 3,097
Fixes: 487
Registered: ‎21-04-2017

Re: Correcting address on Openreach database

Hi there.

We've raised a request to the OpenReach Data Integrity (ORDI) robot to update the records of your line.

These type of requests are usually resolved within 3-5 working days.

Let us know how your address looks afterwards.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Anoush Mortazavi
 Plusnet Help Team
Plharv
Newbie
Posts: 3
Registered: ‎12-06-2018

Re: Correcting address on Openreach database

Thank you 👍
Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 9,623
Thanks: 3,097
Fixes: 487
Registered: ‎21-04-2017

Re: Correcting address on Openreach database

No problems @Plharv

I can confirm that your address is now correct on the Openreach systems.

Let us know if you have any further queries or issues.

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Anoush Mortazavi
 Plusnet Help Team
tangerine
Newbie
Posts: 3
Thanks: 2
Registered: ‎08-10-2018

Re: Correcting address on Openreach database

How can I update my address with Openreach?

Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 6,001
Thanks: 581
Fixes: 219
Registered: ‎01-01-2012

Re: Correcting address on Openreach database

@tangerine If you can advise the exact issue we'll be able to point you in the right direction

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Matthew Wheeler
 Plusnet Help Team
tangerine
Newbie
Posts: 3
Thanks: 2
Registered: ‎08-10-2018

Re: Correcting address on Openreach database

Hi Matthew,

my address with openreach is not listed even though the Plusnet account address is correct.

So would like Plusnet to sent an request to the OpenReach Data Integrity [ORDI] Robot to update my address on their systems.

It's the same problem as this post:

https://community.plus.net/t5/My-Account-Billing/Openreach-is-not-listing-my-address/td-p/1469791

Thanks

Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 165
Thanks: 22
Fixes: 8
Registered: ‎06-08-2018

Re: Correcting address on Openreach database

Hello @tangerine

 

I have issued your request. You can view the ticket on your members by Clicking Here

 

Please let me know if there is anything further I can assist you with.

 

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Wakas Hussain
 Plusnet Help Team
tangerine
Newbie
Posts: 3
Thanks: 2
Registered: ‎08-10-2018

Re: Correcting address on Openreach database

Hi,

Thanks Dumbledore,

Will let you know if it works out ok.

Plusnet Help Team
Plusnet Help Team
Posts: 165
Thanks: 22
Fixes: 8
Registered: ‎06-08-2018

Re: Correcting address on Openreach database

@tangerine

 

No problem, please let us know how it goes Smiley

If this post resolved your issue please click the 'This fixed my problem' button
 Wakas Hussain
 Plusnet Help Team