cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Where did my dial tone run off to?

warbleeder
Grafter
Posts: 447
Thanks: 2
Registered: ‎04-03-2010

Where did my dial tone run off to?

no dial tone for just over 5 minutes?
whos at fault?
was just on a call came off and no tone got someone to ring it for me and it gose to voicemail?
6 REPLIES 6
warbleeder
Grafter
Posts: 447
Thanks: 2
Registered: ‎04-03-2010

Re: Where did my dial tone run off to?

just come back on almost 10 mins downtime?
orbrey
Plusnet Alumni (retired)
Plusnet Alumni (retired)
Posts: 10,540
Registered: ‎18-07-2007

Re: Where did my dial tone run off to?

Not sure what was going on there, all the orders on your phone line are complete and I can't see any faults open... very odd. I guess someone working at your local cabinet or possibly the exchange as I don't believe we've received any notification of works going on.
kmilburn
Grafter
Posts: 911
Thanks: 5
Registered: ‎30-07-2007

Re: Where did my dial tone run off to?

Think yourself lucky warbleeder,  mine's been awol since wednesday!
warbleeder
Grafter
Posts: 447
Thanks: 2
Registered: ‎04-03-2010

Re: Where did my dial tone run off to?

np matt thanks for reply having some problems with estate agents so need phone for contacting sheltr and cab ect
Oldjim
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,034
Fixes: 63
Registered: ‎15-06-2007

Re: Where did my dial tone run off to?

I have had that a couple of times when the person I was speaking to (they called me) didn't hang up at the end of the call.
After a pre-set time - I don't know what it is - the automatic systems cleared it
picbits
Rising Star
Posts: 3,428
Thanks: 22
Registered: ‎18-01-2013

Re: Where did my dial tone run off to?

Quote from: Oldjim
I have had that a couple of times when the person I was speaking to (they called me) didn't hang up at the end of the call.

That would be my guess - have you tried dialling in to your number ? If it rings but your phones don't then you have a line fault.
If it's engaged or you go straight through to the voicemail then your line is still in use.