cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Using BT BT8500 with Plusnet

louisxiv
Newbie
Posts: 3
Registered: ‎02-11-2015

Using BT BT8500 with Plusnet

Hi
maybe a dumb question but do I need to do anything (I have call regarding my pulsate subscription before using the BT BT8500 for call screening/b;locking or will it work ok? I already pay for caller display.
TIA, MA.
5 REPLIES 5
louisxiv
Newbie
Posts: 3
Registered: ‎02-11-2015

Re: Using BT BT8500 with Plusnet

Wow. Dog's dinner of a post. Meant to say: Do I need to do anything (I already pay for caller display) regarding my plusnet subscription before using the BT BT8500 for call screening/blocking or will it work ok?
acr
Rising Star
Posts: 265
Thanks: 30
Fixes: 1
Registered: ‎06-04-2007

Re: Using BT BT8500 with Plusnet

As you already have Caller Display there is nothing more needed from Plusnet. Just make sure 'BT Call Guardian" is switched on (I think it is by default) within the phone settings and it will work.
dvorak
Moderator
Moderator
Posts: 28,556
Thanks: 6,318
Fixes: 1,459
Registered: ‎11-01-2008

Re: Using BT BT8500 with Plusnet

As long as you have Caller Display it will work fine, I've been using them for a couple of weeks and working really well.
Customer / Moderator
If it helped click the thumb
If it fixed it click 'This fixed my problem'
louisxiv
Newbie
Posts: 3
Registered: ‎02-11-2015

Re: Using BT BT8500 with Plusnet

Thanks folks. Advice much appreciated. M.
jimbo121
Dabbler
Posts: 24
Registered: ‎05-06-2015

Re: Using BT BT8500 with Plusnet

Purchased one of these phones(BT8500) from Amazon and it's the best £50 I've ever spent, it's blocked all the scammers from getting through.