cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

No dial tone. Broadband seems okay

Norma1
Browser
Posts: 2
Registered: ‎16-07-2021

No dial tone. Broadband seems okay

No dial tone. Can't phone in or out. I need my line as have personal house alarm. I have tried everything on troubleshoot. No avail
Anyone help please
4 REPLIES 4
jab1
Aspiring Legend
Posts: 12,131
Thanks: 3,876
Fixes: 150
Registered: ‎24-02-2012

Re: No dial tone. Broadband seems okay

@Norma1 If you have completed the phone troubleshooter, have checked if it has automatically raised a fault ticket?

John
adam945
Plusnet Alumni (retired)
Plusnet Alumni (retired)
Posts: 2,319
Fixes: 114
Registered: ‎01-12-2020

Re: No dial tone. Broadband seems okay

Please accept our apologies for the issues you're having on the line @Norma1

 

I've run some tests on the line this morning which have found a disconnection within the network, which is affecting your phone service. Looking at the visual radius graph, which I'll pop below, I'm not sure how this is not affecting your broadband to be honest?

Your fault has now been raised with our suppliers for further investigation.

They have advised the estimated time for response is 21/07/2021

Please note this is only a estimate and the fault could be resolved before this date, however we will continue to monitor for updates from them and if we are able to provide an update sooner than this we will do so.

 

 
 Adam
 Plusnet Help Team - Leeds
Norma1
Browser
Posts: 2
Registered: ‎16-07-2021

Re: No dial tone. Broadband seems okay

Thanks. Broadband had just went down a bit yesterday.
jab1
Aspiring Legend
Posts: 12,131
Thanks: 3,876
Fixes: 150
Registered: ‎24-02-2012

Re: No dial tone. Broadband seems okay

@adam945 As the VR graph shows long disconnections, I'd guess the OP doesn't use the internet that much, so probably didn't notice?

John