cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Does Plusnet activate phone lines?

Bluesplayer
Grafter
Posts: 129
Thanks: 4
Registered: ‎01-10-2009

Does Plusnet activate phone lines?

Hi
My house has 2 phone lines, one of which was deactivated some years ago.  As Plusnet take care of my phone bills now I am wondering whether Plusnet can also activate my old line should I wish to do so.  If yes then what costs are involved?
Regards
Mark
6 REPLIES 6
Oldjim
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,034
Fixes: 63
Registered: ‎15-06-2007

Re: Does Plusnet activate phone lines?

Yes - BUT - normally only as part of a broadband order
Bluesplayer
Grafter
Posts: 129
Thanks: 4
Registered: ‎01-10-2009

Re: Does Plusnet activate phone lines?

Ah ok.  Sounds like I need to approach BT then.
jim:quote
Oldjim
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,034
Fixes: 63
Registered: ‎15-06-2007

Re: Does Plusnet activate phone lines?

You could try ringing them - they may play ball
Bluesplayer
Grafter
Posts: 129
Thanks: 4
Registered: ‎01-10-2009

Re: Does Plusnet activate phone lines?

Ring who?  You mean Plusnet?  BT will activate it obviously.  Just easier to ask Plusnet to take over and sort it out.
Oldjim
Community Veteran
Posts: 38,460
Thanks: 1,034
Fixes: 63
Registered: ‎15-06-2007

Re: Does Plusnet activate phone lines?

Plusnet and explain the situation or wait until it is picked up on Monday here
Bluesplayer
Grafter
Posts: 129
Thanks: 4
Registered: ‎01-10-2009

Re: Does Plusnet activate phone lines?

Ok.  Sounds like a plan  :).  Could raise a ticket I suppose.  Might as well.
Thanks